VATRENOG JE SAMO LET AVIONOM DIJELIO OD PRELASKA U LIVERPOOL: / Onda je stigao hitan poziv koji je sve srušio

Image
Foto: Profimedia, SIPA USA

Inače, Marseille se nalazi u teškoj situaciji, na devetom su mjestu u prvenstvu, iako su očekivanja navijača bila puno veća

1.2.2021.
9:22
Profimedia, SIPA USA
VOYO logo

Nakon što je zbog ozljeda ostao bez zadnje linije, menadžer engleskog prvaka Liverpoola Jurgen Klopp krenuo je u potragu za obrambenim pojačanjima. Virgil van Dijk i Joe Gomez već su duže izvan stroja, Fabinho ima problema s mišićima, a obrambeni problemi Liverpoola pogoršali su se prošli tjedan nakon ozljede Joela Matipa.

Čini se da je Klopp rješenje za svoj problem pronašao u stoperu Hrvatske Duji Ćaleti-Caru koji je, kako piše francuski RMC Sport, stigao do aerodroma, spreman poletjeti za Englesku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostao u Francuskoj

No tu je priča završila, bar zasad. Navodno je Dujin klub Marseille stopirao transfer u posljednji čas jer su zaključili da neće moći pronaći dostojnu zamjenu za svog standardnog stopera.

Inače, Marseille se nalazi u teškoj situaciji, na devetom su mjestu u prvenstvu, iako su očekivanja navijača bila puno veća. Bili su čak i prosvjedi navijača protiv uprave kluba i trenera. Procijenili su tako da im se ovaj transfer ne bi isplatio jer bi to, bar kratkoročno, bio još jedan udarac za ionako ne baš sjajnu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo