VATRENI TOP TEMA U ŠPANJOLSKOJ. NASTALA LUDNICA OKO BRADARIĆA: / Novinari ne mogu doći k sebi - 'Što taj ima u glavi'

Image
Foto: Profimedia

Bradarić je odigrao zaista fantastičnu utakmicu, a to su zapazili i španjolski novinari

17.2.2020.
11:55
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Reala iz Madrida u posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 24. kola španjolskog prvenstva nisu na svom Santiago Bernabeu uspjeli svladati Celtu iz Viga odigravši 2-2 (0-1). Gosti su poveli u otvaranju utakmice preko Smolova (7), a začetnik te akcije bio je hrvatski veznjak Filip Bradarić.

U drugom poluvremenu Real je uspio okrenuti golovima Kroosa (52) i Sergija Ramosa (65-11m), ali u samoj završnici domaće navijače šokirao je Santi Mina (86) izjednačivši na 2-2. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real od 81. minute, dok je Bradarić igrao za Celtu do 83. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

15.08.2017., Atena, Grcka - Konferencija za medije HNK Rijeka uoci prve utakmice doigravanja za ulazak u UEFA Ligu prvaka protiv Olympiacosa. Filip Bradaric. Photo: ActionSport/PIXSELL

Pljuštve pohvale

Bradarić je odigrao zaista fantastičnu utakmicu, a to su zapazili i španjolski novinari. "Bradarić - igrač s taktičkom pločom u glavi", pisali su to nakon utakmice novinari Atlantica.

"U svom debiju u startnoj postavi pokazao je da nije samo dobro obučen za svoju ulogu, nego se može nositi sa svjetskim klasama na najvećoj pozornici. U svakom trenutku razumije što treba odigrati. Suigračima je donosio prednost kad je imao loptu ili im je barem nije oduzimao. Imao je jednostavna i učinkovita rješenja. Posebno dobar je bio u fazi obrane, uvijek je u pravo vrijeme uskakao pomoći suigračima. Nije slučajno da je osvojio puno 'ničijih' lopti", stoji u članku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane EL Desmarque tvrdi kako je unosio jednostavnost u teške defenzivne poslove, Faro de Vigo ga smatra zanimljivom, dok je madridski AS pisao kako je njegov debi u prvih 11 bio izuzetan.

Sve do jučer Bradarić je igrao u Hajduku, gdje je bio na posudbi iz Cagliarija, a onda je naglo transferiran u Celtu i to kao zamjena za Stanislava Lobotku. Iznenađujuće je kako se brzo uklopio i koliko je uspio doprinjeti svojoj novoj ekipi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo