VATRENI U SUKOBU S KLUBOM? / Odbio mogućnost igranja u Ligi prvaka jer želi u redove posrnulog velikana

Image
Foto: AFP, NICOLAS TUCAT

Posrnuli talijanski velikan Milan ozbiljno je zagrizao za hrvatskog nogometnog reprezentativca Milana Badelja, ali Fiorentina ga nema namjere tek tako pustiti.

1.8.2016.
9:44
AFP, NICOLAS TUCAT
VOYO logo

Portal Calciomercato navodi da je sportski direktor Fiorentine Carlos Freitas jasno dao do znanja da će napraviti sve da zadrži Badelja u klubu, ali naš nogometaš ne želi produljiti ugovor s klubom i odlučan je u namjeri da napusti Toskanu. Štoviše, La Repubblica piše da je Badeljev odnos s klubom napetiji nego ikad jer hrvatski reprezentativac silno želi u Milan.

Čeka se razgovor

Iako se pisalo da Fiorentina ne želi organizirati ni sastanak s Badeljom i njegovim predstavnicima, Calciomercato tvrdi da će glavni direktor Pantaleo Corvino idućih dana razgovarati s igračem. Isti izvor otkriva i da je Badelj odbio ponudu njemačkog prvoligaša Borussije Mönchengladbach koja će igrati u Ligi prvaka jer želi isključivo na San Siro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je označio Badelja kao jednu od glavnih meta u obnovi veznog reda, ali Rossoneri trenutno ne mogu finalizirati nijedan transfer, sve dok kineski konzorcij ne dovrši preuzimanje kluba. Zanimanje za bivšeg nogometaša Dinama i HSV-a posljednjih je tjedana pokazivao i engleski Tottenham, ali konkretnu ponudu nije poslao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo