VATRENI SUTRA IGRAJU PROTIV EUROPSKOG PRVAKA: / Znate li na kojoj televiziji ćete gledati Dalićeve izabranike?

Image
Foto: AFP

Hrvatska protiv Portugala igra prijateljsku utakmicu u Faru

5.9.2018.
14:52
AFP
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija, oslabljena nekim odlascima u mirovinu i nekim (opravdanim) otkazivanjima izborniku Zlatku Daliću, ponovno će na travnjak, prvi put od utakmice finala Svjetskog prvenstva kojem je domaćin bila Rusija.

Srebrni Vatreni odigrat će u četvrtak u Faru prijateljski ogled protiv izabrane vrste Portugala. Susret na stadionu Algarve započinje u 20.45 sati, a prenosit će ga premijerno NovaTV koja taj dio programa započinje emisijom uživo iz zagrebačkog studija i to odmah po završetku Dnevnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijeme je za mlađe

Izbornik Vatrenih je ovako najavio susret:

"Važno je nastaviti s dobrim utakmicama, protiv teških suparnika. Sjajno je neprestano igrati protiv europskih ili svjetskih prvaka, to je prava šansa za provjeru igrača koji dolaze. Neke stvari još moramo analizirati, sve u sklopu priprema za Europsko prvenstvo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrijeme je za neke mlađe i moramo raditi na tome, nama trebaju tri ili četiri nova Rebića, igrači puni ambicije i želje. Naravno, to ne znači da igrači sa Svjetskog prvenstva nisu u prvom planu. U napadu imamo Santinija, Čopa, Livaju, a netko možda još dodatno iskoči. Neka dokažu svoju kvalitetu, da možemo računati na njih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo