VATRENI SE KONAČNO VRAĆA U 'LIGU PET', ALI... / Vlašić na meti europskog velikana koji uništava hrvatske igrače

Image
Foto: Profimedia, Alexey Filippov / Sputnik

Vlašić trenutno prema Transfermarktu vrijedi 17.5 milijuna eura, ali CSKA ga sigurno neće pustiti za tako malu svotu

22.7.2020.
8:12
Profimedia, Alexey Filippov / Sputnik
VOYO logo

Ofenzivni veznjak hrvatske reprezentacije i CSKA Moskve, Nikola Vlašić, u sjajnoj je formi i zbog toga je ponovo privukao interes europskih velikana. Ove sezone je u 37 utakmica zabio 13 golova i namjestio još sedam, a to je dovoljno da po njega krenu klubovi iz "lige pet".

Talijanski mediji tako pišu da je za usluge Vlašića zainteresiran Napoli. U Vatrenom vide zamjenu za Allana koji bi trebeo preći u Everton kod bivšeg menadžera Carla Ancelottija, a navodno su već stupili u kontakt s njegovim agentom Tončijem Martićem i transfer bi se mogao realizirati u sljedećem prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli trenutno radi na pomlađivanju ekipe i u kompletu s Vlašićem trebao bit doći napadač Lillea, sjajni mladi Nigerijac, Victor Osimhen. No, ti transferi neće baš biti jefitini, a sve donedavno Napoli je bio u teškoj financijskoj krizi i pitanje je hoće li imati za obojicu.

Image
Image

6197157 15.03.2020 CSKA's Nikola Vlasic reacts during the Russian Premier-League soccer match between CSKA Moscow and Ufa, in Moscow, Russia., Image: 506621490, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Alexey Filippov / Sputnik / Profimedia

Uništavaju hrvatske igrače

Vlašić trenutno prema Transfermarktu vrijedi 17.5 milijuna eura, ali CSKA ga sigurno neće pustiti za tako malu svotu jer Nikola im je najvažniji igrač i ima ugovor čak do 2024. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nigerijac pak vrijedi 27 milijuna eura i jedan je od hit-igrača u Europi, a Lille ga također neće samo tako pustiti, posebice ne za tako malu svotu.

Valja možda još spomenuti kako je Napoli u posljednjih nekoliko godina zamalo uništio dvojicu perspektivnih hrvatskih nogometaša, Marka Roga i Josipa Radoševića, a igrali su još i Ivan Strinić te Hrvoje Milić, ili bolje rečeno bili su tamo, ali nisu igrali. Zlokoban je bio Napoli za hrvatske igrače, ali nećemo biti praznovjerni, možda Vlašiću bude bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo