Čudesni hotel / Vatreni pronašli smještaj za SP u Kataru: Odabrali jedan od najboljih hotela u Dohi

Image
Foto: HNS

Kako tvrdi HNS, Tehnička delegacija Saveza još je prošloga srpnja obišla desetak potencijalnih baznih kampova koje je FIFA ponudila u svom katalogu.

27.3.2022.
15:45
HNS
VOYO logo

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) obišla je u nedjelju hotel Dusit te trening centar Al Gharafa koji su prva opcija za bazni kamp hrvatske reprezentacije tijekom Svjetskog prvenstva koje će krajem godine biti održano u Kataru.

Kako tvrdi HNS, Tehnička delegacija Saveza još je prošloga srpnja obišla desetak potencijalnih baznih kampova koje je FIFA ponudila u svom katalogu, pri čemu se svaki sastoji od hotela i povezanog trening centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon detaljnog izvještaja predsjedniku Marijanu Kustiću, rukovodstvu Saveza te stručnom stožeru na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem, HNS je još u srpnju 2021. godine odabrao hotel Dusit i trening centar Al Gharafa kao svoju Prijateljski turnir u Dohi iskorišten je za još jedan posjet hotelu i trening centru te se delegacija Saveza još jednom uvjerila u odlične uvjete koje pružaju navedeni hotel i trening centar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira što još nekoliko reprezentacija čeka u redu za navedeni bazni kamp, HNS ima pravo "prvokupa" odnosno potpisivanja ugovora do lipnja ove godine.

"Naša je obveza reprezentaciji pružiti najbolje uvjete, i zato sam ponosan na kvalitetnu logistiku i administraciju koju imamo u Savezu. U konačnici, jedino je i primjereno da svjetski doprvaci imaju jedan od najboljih kampova u Dohi", izjavio je predsjednik Saveza Marijan Kustić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam potpuno povjerenje u našu logistiku, od team managerice Ive Olivari nadalje, i kao što smo uvijek do sada imali odlične hotele i terene, siguran sam da će tako biti i u Dohi. Boravak ovdje odlično nam je došao za aklimatizaciju i upoznavanje s uvjetima koji nas čekaju na Svjetskom prvenstvu, a dobro je i da smo na vrijeme riješili pitanje baznog kampa da o tomu ne razmišljamo u zadnji trenutak," rekao je izbornik Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo