PREKRASNE SCENE / Gvardiol: 'I ja sam se ovako gurao'; Livaja:'Za ovo živimo i zbog ovakvih trenutaka igramo nogomet'

Image
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, reprezentativci Marko Livaja, Mario Pašalić, Joško Gvardiol, Josip Juranović i Martin Erlić te team menadžerica Iva Olivari posjetili su Dječji dom Maestral u Splitu, ustanovu koja zbrinjava djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi

21.3.2023.
13:01
Miroslav Lelas/Pixsell
VOYO logo

Dolazak Vatrenih izazvao je oduševljenje među djecom. Izbornika i reprezentativce dočekao je dječji špalir, pjesma, čak i torta posvećena njima u čast.

Image
ŠAPUTANJA NA TERENU /

'Je**te, ostavili smo ga samog!': Kamere na El Clasicu ulovile Modrića u zanimljivom razgovoru sa suigračem

Image
ŠAPUTANJA NA TERENU /

'Je**te, ostavili smo ga samog!': Kamere na El Clasicu ulovile Modrića u zanimljivom razgovoru sa suigračem

"Zaista mi je drago što smo došli i prilagodili raspored za druženje s djecom. Hvala im na emociji koju su pokazali, djeca su iskrena, svi su u hrvatskim dresovima, navijaju, podržavaju. Nadam se da će nam Split i ovaj put biti sretan, kao i svaki grad u Hrvatskoj. Želimo da reprezentacija donese veselje, sreću i zajedništvo, da okuplja hrvatski narod. Jako je lijepo što smo doživjeli ovakav doček, sreća i emocija je obostrana," rekao je izbornik Zlatko Dalić za HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepo je vidjeti naše male obožavatelje. Stvarno je lijep doček, nadam se da ćemo u budućnosti imati još više ovakvih akcija. Za ovo živimo i zbog ovakvih trenutaka igramo nogomet. Znamo svi koliko je njima bitno, tako smo i mi nekad bili mladi i bilo nam je stalo vidjeti nekoga. Mislim da je danas puno jednostavnije doći do onoga tko ti je idol i ovo je stvarno lijepa gesta," dodao je napadač Hajduka Marko Livaja.

Svi su se željeli slikati s igračima i izbornikom, ugrabiti selfi ili autogram za uspomenu. Pucali su se i penali na igralištu kraj ustanove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nama je posebno drago što nas se od malih nogu podržava. I ja sam se ovako gurao da dobijem koji potpis ili fotografiju. Vjerujem da i njima ovo znači jako puno, trebamo izdvojiti vremena i pružiti im priliku da uživaju”, naglasio je branič RB Leipziga Joško Gvardiol.

Ravnateljica Dječjeg doma Maestral Jelena Burazin je naglasila kako je ovo 'nezaboravan dan za djecu i mene'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što su naša djeca pratila Svjetsko prvenstvo usudila sam se poslati poziv HNS-u da posjete našu djecu, da uvesele 150 naših korisnika. Bila sam presretna kad je gospođa Iva Olivari rekla da stižu, što se danas i ostvarilo. Djeca su presretna, danima su bila uzbuđena. Svi su dobili originalne potpisane dresove, imat će trajnu životnu uspomenu," istaknula je ravnateljica Burazin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo