VATRENI PODGRIJAO NADU INTEROVIH NAVIJAČA: / Svi znaju koliko je Juventus jak, a Vrsaljko otkriva kako se može do naslova

Image
Foto: AFP

'Loše smo startali, ali smo popravili rezultate te i dalje možemo napredovati'

2.11.2018.
8:47
AFP
VOYO logo

Interov i desni bek hrvatske nogometne reprezentacije Šime Vrsaljko smatra da u redovima njegove klupske momčadi ima dovoljno snage za napad na naslov talijanskih prvaka.

"Prvenstvo je otvoreno, no lako je o tome govoriti", podgrijao je nadu Interovih navijača Vrsaljko, ali odmah im i dao do znanja da to neće bit lak posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popravili formu i rezultate

Inter je u ovom trenutku drugoplasirana momčad Serie A sa šest bodova zaostatka za vodećim braniteljem naslova Juventusom. Odigrano je deset kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Loše smo startali, ali smo popravili rezultate te i dalje možemo napredovati. Zbilja samo jaki, možemo daleko. Svjesni smo svoje snage, ali i toga da je lako o tome pričati. Sezona je duga, idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti gdje ćemo završiti."

Svakodnevni napredak

Ono čemu se Vrsaljko svakako nada je nastup u Ligi prvaka i sljedeće sezone sa momčadi kojoj se priključio u ljetnim mjesecima. Zatekao je u klubu reprezentativne suigrače Marcela Brozovića i Ivana Perišića, ali i startao polako zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što sam dio ovog tima, što sam ponovno u Italiji. Napredujemo svakog dana i pokušat ćemo slaviti u svakoj nadolazećoj utakmici. Za mene ovo nije ništa novoga, naviknut sam na talijanski nogomet, ali to što su mi tu suigrači iz Hrvatske svakako je olakšalo moju prilagodbu“, zaključio je bivši igrač Genoe i Sassuola koji se u Seriju A vratio nakon nastupa za madridski Atletico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo