VATRENI BEZ DLAKE NA JEZIKU: / Objasnio zašto ne razmišlja o ponudama iz Kine i oštro kritizirao bivši klub

Image
Foto: AFP, NICOLAS TUCAT

Hrvatski nogometni reprezentativac Milan Badelj pojasnio je u razgovoru za Kicker zašto nije razmišljao o odlasku u Kinu u koju su i ove zime otišli brojni igrači iz Europe.

24.2.2017.
10:32
AFP, NICOLAS TUCAT
VOYO logo

Badeljev agent je prošli mjesec talijanskim medijima otkrio da postoji zamimanje za njegova klijenta iz bogatih kineskih klubova, ali ta opcija nije dolazila u obzir. Kako ni iz Europe nije došla odgovarajuća ponuda, bivši Dinamov veznjak je ostao u Fiorentini.

Image
MOURINHOV ŠPIJUN PRATI VATRENOG: /

Hrvatska zvijezda mogla bi zamijeniti legendarnog Carricka!

Image
MOURINHOV ŠPIJUN PRATI VATRENOG: /

Hrvatska zvijezda mogla bi zamijeniti legendarnog Carricka!

'Italija mi više odgovara'

"Svaki profesionalac donosi vlastitu odluku. Ne mogu kriviti nikoga ako želi riješiti egzistenciju sebi i svojoj obitelji. Međutim, odlazak u Kinu ako imaš manje od 30 godina nema smisla. Pravi se nogomet igra u Europi", poručio je 28-godišnji Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometaš je u Fiorentini od ljeta 2014. kada je došao iz njemačkog HSV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Talijanska liga mi više odgovara. Svaka je utakmica taktička partija šaha, dok je u Bundesligi naglasak na presingu i snazi", dodao je Badelj.

'Tužno za tako veliki klub'

Osvrnuo se na kraju i na dvije sezone provedene u dresu HSV-a, posebno na prvu u kojoj je momčad igrala vrlo dobar nogomet pod trenerom Thorstenom Finkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Završili smo na sedmom mjestu i za dlaku ostali bez Europe, ali čelnicima kluba to nije bilo dovoljno. Nevjerojatno, posebno kad se uzme u obzir da je HSV sezonu ranije završio na 15. mjestu. No, nije bilo strpljenja, Fink je smijenjen odmah na početku nove sezone i počeo je kaos na svim razinama. Tužno za tako veliki klub poput HSV-a koji toliko znači ljudima", rekao je Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo