OTKRIO VELIKU ISTINU IZ SVLAČIONICE HRVATSKE: / 'Desetak dana nisam mogao normalno spavati'

Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN

Stoper Dinama iz Kijeva i reprezentacije Hrvatske Domagoj Vida ponovno se osvrnuo na ispadanje Vatrenih od Portugala u osmini finala Eura u Francuskoj.

30.7.2016.
16:53
AFP, PHILIPPE HUGUEN
VOYO logo

Više od mjesec dana prošlo je od one tužne hrvatske noći u Lensu, noći u kojoj je naša reprezentacija ispala od kasnijeg osvajača naslova europskog prvaka Portugala. Quaresma je zabio pobjednički pogodak za Portugal u 117. minuti susreta. Portugalac je zabio pogodak Vatrenima nakon jedne brze kontre, nakon situacije u kojoj su naši nogometaši skoro zabili gol.

POTOP HAJDUKOVA SUPARNIKA: Domagoj Vida zabio sjajan pogodak u golijadi Dinama

Suze Domagoja Vide obišle su svijet

Golu Portugala prethodila je vratnica Perišića kojeg su milimetri dijelili od pobjedničkog gola, a onda su Portugalci iskoristili pogrešku Strinića na lijevoj strani i manjak Vatrenih u obrani, Ronaldo je razvukao hrvatske nogometaše po desnoj strani, a Quaresma je samo ugurao loptu u mrežu Danijela Subašića. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka zavladala je tuga u reprezentaciji Hrvatske. I suze Domagoja Vide, jednog od ključnih igrača Hrvatske na Euru, obišle su svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN
Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN

'Hrvatska je mogla osvojiti naslov'

"Desetak dana nisam mogao normalno spavati. Stalno mi se sve to vrtjelo po glavi, pogotovo slika iz svlačionice nakon utakmice kad su svi plakali, kad su glave bile na podu, nitko ni s kim nije razgovarao. Također i one tri šanse su mi se vraćale kao noćna mora. Ma i dan-danas mi te slike skaču pred očima. I sad mi je teško, jednostavno nije mi išlo", kazao je Vida u intervjuu za Sportske novosti i istaknuo kako je za njega osobno nastup na Euru bilo odlično iskustvo, lijepa epizoda u karijeri i životu.

UTUČENI VATRENI OBRATIO SE NACIJI: ‘Teško nam je, jako nam je teško’

"Konačno sam dobio šansu, odigrao sam cijele kvalifikacije te standardno na Euru. Bilo je dobro, ali na kraju prevladala je velika bol i žalost što smo eliminirani, bez obzira što se kasnije pokazalo od prvaka. Po igri i svemu zaslužili smo puno više, to je, nažalost, nogomet, nekad se treba sve pogoditi. Mi smo s naše strane skoro sve napravili, ali da nas je popratilo malo sreće, došli bismo do finala. A budući da je Portugal osvojio naslov i Hrvatska je to mogla", zaključio je Vida koji nije htio komentirati slučaj Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za Lovrena ću reći da je odličan igrač koji može Hrvatskoj pomoći. Gledali smo ga u dresu Liverpoola, znamo da je bio u jako dobroj formi, no u reprezentaciji izbornik odlučuje tko će igrati, a tko će biti na klupi, tako da to što je bilo jedino oni mogu riješiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo