VATRENI OSTAVIO OTVORENA VRATA ENGLESKIM VELIKANIMA: / 'Ne znam hoću li ostati u Interu'

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić prošlog je ljeta nakon teških pregovora došao u Inter.

29.4.2016.
9:31
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Početak sezone bio je dosta obećavajući za tu momčad te su postojale naznake da će već ove sezone Nerazzurri konkurirati za sami vrh Serie A. No to se na kraju nije dogodilo, ali ipak je napravljen korak naprijed. Inter je prošlu sezonu završio na osmom mjestu, a kako sada stvari stoje ovu će završiti na četvrtom. To ujedno znači povratak kluba u europska natjecanja.

Image
TO BI BILA APSOLUTNA SENZACIJA: /

Ivan Perišić prelazi na ljeto u redove engleskog velikana?!

Image
TO BI BILA APSOLUTNA SENZACIJA: /

Ivan Perišić prelazi na ljeto u redove engleskog velikana?!

"Dolazak u Inter veliki je iskorak u mojoj karijeri. Ovo je veliki klub i dat ću sve od sebe da budem što bolji ovdje. Jako volim Italiju i Inter. Kad sam bio dijete pratio sam nekoliko liga i znam imena svih velikana koji su igrali ovdje", rekao je Perišić za Inerov službeni kanal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O odlasku iz kluba

S obzirom na odličnu formu Perišića se sve češće povezuje s odlaskom iz kluba, o čemu je i sam progovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam petogodišnji ugovor s Interom i tek mi prva istječe što znači da imam još četiri za odraditi. U nogometu se nikada ne zna, ali ako me netko želi mora prvo razgovarati s klubom", poručio je najbolji igrač hrvatske reprezentacije. Želja mu je, ističe, da se klub vrati na stare staze slave.

Povratak trofeja

"Navijači bi željeli da Inter osvaja trofeje kao 2010. Mlada smo momčad i već smo napravili korak naprijed. Puno je novih igrača došlo ove sezone tako da nam je potrebno vremena. Važno je da pobjeđujemo. Čak i ako dam samo jedan ili dva gola u cijeloj sezoni bio bih sretan ako osvojimo naslov", dodao je Perišić te je progovorio o počecima u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam došao više sam se družio s igračima koji govore moj jezik, ali sam se sada prilagodio i dobar sam sa svima. Važno je imati dobar odnos izvan travnjaka tako da bolje surađujemo i za vrijeme utakmice. Trenutno dijelim sobu s Brozovićem", kazao je veznjak, koji je ove sezone dao šest golova uz što je dodao četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo