NE ODUSTAJU OD RAKITIĆA: /

'Zvijezda Barcelone želi surađivati s Guardiolom...ali Mourinho ima druge planove'

Image

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u posljednjih nekoliko utakmica ima smanjenu minutažu u Barceloni.

14.12.2016.
8:52
VOYO logo

Nije Luis Enrique nezadovoljan njime, nego je primoren eksperimentirati. Naime, u odsutnosti Andresa Inieste vezni red Barcelone se dosta mučio s prijenosom lopte i kreiranjem napada pa je Enrique traži idealne formule u veznom redu. Enrique je priliku davao Andreu Gomesu i Denisu Suarezu pa je shodno tome Rakitiću smanjena minutaža.

Image
RAKETA - RUŽNO PAČE! Hrvat postao žrtva eksperimentiranja: /

'Koliko će još strpljenja imati Rakitić?'

Image
RAKETA - RUŽNO PAČE! Hrvat postao žrtva eksperimentiranja: /

'Koliko će još strpljenja imati Rakitić?'

Hrvatski veznjak donedavno je bio neizostavni član prve momčadi, a u posljednjih nekolko susreta Denis Suarez, Rafinha i Arda skupili su više minuta od njega u prethodnim susretima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je očekivano dovelo toga da se se špajnolski mediji pitali koliko će još strpljenja imati Rakitić trenutnom situacijom. Ponude europskih velikana poput Manchester Uniteda su tu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonski Sport prije dva dana je objavio kako bi mogao biti zasićen situacijom i ulogom 'čovjeka iz sjene', odnosno igrača s klupe i popričati s Enriqueom o svojem statusu.

Međutim, u srijedu navečer drugi katalonski list Mundo Deportivo piše da Ivan Rakitić želi ostati u Barceloni.

"Klub također želi obnoviti ugovor s njim. Uskoro će krenuti pregovori. Nije istina da su njegovi odnosi s Enriqueom narušeni. Svi koji poznaju Rakitića znaju da neće tako lako odustati od borbe za mjesto u momčadi. Nastavit će on naporno trenirati kako bi se vratio u formu i zauzeo svoje mjesto u momčadi. Raspravljati o njegovom doprinosu igri Barcelone je besmisleno", poručuje Mundo Deportivo.

Barcelona je, inače, u utorak odigrala prijateljsku utakmicu u Dohi s Al Ahlijem. Rakitić je bo u početnom sastavu te je odigrao 55 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi ga sele u United

U međuvremenu, engleski Daily Star objavio je tekst pod naslovom "Zvijezda Barcelone želi igrati za Pepa Guardiolu....ali Jose Mourinho ima druge planove".

U njemu spominju navodnu svađu s Luisom Enriqueom do koje je došlo nakon što je izjavio kako bi volio igrati za Pepa Guardiolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom tvrde kako bi ga ta izjava, ironično, mogla gurnuti u naručje Josea Mourinha i Manchester Uniteda.

Pozivajući se na Don Balon, Englezi pišu kako Portugalac smatra da bi mogao iskoristiti Rakitćev narušen odnos s Enriqueom. Navodno mu je spreman ponuditi mjesto u početnom sastavu, a uloga bi mu bila čuvanje leđa Paulu Pogbi, koji bi njegovim eventualnim dolaskom dobio više slobode u veznom redu.

Unatoč svim glasinama Rakitićev menadžer Arturo Canales poručio je kako je Vatreni jako sretan u Barceloni, s kojom je ostvario vrhunske uspjehe.

Rakitić, inače, ima ugovor do 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo