VATRENI O MOGUĆOJ OPASNOSTI U NADOLAZEĆEM CIKLUSU: / Vlašić upozorio čega se treba paziti i naglasio - 'Jedna je stvar najvažnija'

Image

Vatrene očekuju tri velike utakmice u tjedan dana, što bi mogao biti veliki izazov, a opet i problem

23.3.2021.
8:52
VOYO logo

Ofenzivni vezni hrvatske nogometne reprezentacije i glavni igrač moskovskog CSKA, Nikola Vlašić, dao je kratak intervju za službenu stranicu Hrvatskog nogometnog saveza. Osim što je po običaju jedan od nezamjenjivih prvotimaca moskovske momčadi, Nikola je na pet posljednjih utakmica postigao tri pogotka i nastavio uspješan trend. Ove je sezone, naime, odigrao 27 utakmica, postigao 11 golova i upisao šest asistencija.

“Osjećam se odlično. U Klubu igram jako dobro, imam kontinuitet igara i to se osjeti na mojoj igri. Vjerujem da ću tu dobru klupsku formu prenijeti u reprezentaciju, jer nas čekaju vrlo važne utakmice”, rekao je Nikola Vlašić na prvom okupljanju poslije četveromjesečnog razdoblja bez reprezentacijskih obaveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jedva smo čekali ponovno se okupiti, jer ipak se dugo nismo vidjeli. Uvijek je lijepo kad smo na okupu, pogotovo kad su u pitanju kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u Kataru. To je ipak nešto drugo u odnosu na Ligu nacija. Jako smo sretni i jedva čekamo utakmice“, veli Vlašić.

Image
Image

Vatrene očekuju tri velike utakmice u tjedan dana, što bi mogao biti veliki izazov, a opet i problem. Vlašić upozorava da ovi igrači iz udarne postave ne mogu izdržati tri utakmice i da će se puno morati rotirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije jednostavno igrati, ali ova momčad ima kvalitetnu širinu kadra. Uostalom, svi smo uglavnom u dobroj formi, a neće jedanaest igrača moći igrati sve tri utakmice. Dakle, bit će prostora za angažman većeg broja igrača. Najvažnije je ionako da dišemo kao jedan, da je ozračje u momčadi stvarno fenomenalno. Uostalom, najvažniji je cilj uzeti svih devet bodova", kazao je Vlašić.

Utakmica sa Slovenijom u tom će kontekstu biti najzahtjevnija, a Vlašić je svjestan opasnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prva utakmica na gostujućem terenu uvijek je vrlo zahtjevna, a ova je tim više zahtjevnija, jer Slovenija ima vrlo dobru momčad i u svojim redovima nekoliko sjajnih pojedinaca. Moramo dati sve od sebe i biti na našoj razini, a u tom slučaju ne bismo trebali sumnjati u našu pobjedu.”, zaključio je Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo