VATRENI NIMALO NE DVOJI: /

'Rijeci ne može izmaknuti naslov, vrijeme je da se nešto promijeni u HNL-u'

Image

Može li Rijeka prekinuti Dinamov niz od 11 uzastopnih naslova hrvatskog prvaka? Andrej Kramarić je igrao za oba kluba i zanimljivo je čuti njegovo mišljenje.

14.3.2017.
16:45
VOYO logo

Vodeći Riječani poslije 24 kola domaćeg prvenstva imaju četiri boda više od Dinama. Imali su i više do prošlog vikenda kada nisu uspjeli pobijediti Hajduk na Poljudu (1-1), no i dalje su čvrsto na vrhu, jedina su momčad bez poraza i drže sudbinu u svojim rukama.

Image
DAME I GOSPODO, TAKO SE TO RADI: /

Andrej Kramarić zabio jedan od najljepših golova sezone, pogledajte video

Image
DAME I GOSPODO, TAKO SE TO RADI: /

Andrej Kramarić zabio jedan od najljepših golova sezone, pogledajte video

'Rijeka je moćna, zaslužila je naslov'

"Gledam HNL redovito, naravno da pratim Rijeku i Dinamo i ovako ću reći: ne vidim na koji bi to način Rijeci mogao izmaknuti naslov prvaka. Dinamo će sigurno kiksati barem jednu utakmicu, a ne vidim kako bi onda Rijeka mogla kiksati na trima utakmicama. Tim više što su kvalitativne razlike u HNL-u sve izraženije. Evo, imamo Rijeku, Dinamo, Osijek i Hajduk, sve ostale momčadi već jako zaostaju kvalitetom. S druge strane, Rijeka je toliko dobra i moćna da ne vidim kako bi je Dinamo mogao zaustaviti na putu do titule. Realno, Rijeka je to i zaslužila. Vidim da u gradu Rijeci opet vlada prava navijačka atmosfera, kao i onda kad je moja generacija osvojila Kup i igrala Europsku ligu", istaknuo je Kramarić u razgovoru za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač njemačkog Hoffenheima ipak smatra da je Rijeka u njegovo vrijeme bila kvalitetnija od današnje.

"Po tom sam pitanju možda subjektivan i zato neka drugi sude. U tadašnjoj momčadi bilo je puno individualne kvalitete, a s druge strane, sadašnju Rijeku krasi momčadski duh. Samo… Ne smijemo zaboraviti još jednu vrlo bitnu stvar, ondašnja momčad Dinama bila je neusporedivo jača nego ova danas. U Dinamu su tada igrali Rog, Pjaca, Ademi… Danas je stvar obrnuta, Rijeka je danas bolja momčad od Dinama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moje su simpatije uz Rijeku'

Iako je karijeru počeo u Dinamu, 25-godišnji hrvatski reprezentativac ne krije da u aktualnoj borbi za naslov navija za Kekovu momčad.

"Moje simpatije? Ja jesam zagrebačko dijete, ali moje su simpatije uz Rijeku. U Rijeci sam proveo najljepše dane svoje karijere, tako da ću, kad je u pitanju borba za naslov prvaka, biti uz Rijeku. Vrijeme je, uostalom, da se nešto promijeni u HNL-u", zaključio je Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo