VATRENI NAPUŠTA INTER: / Klubovi se već dogovorili, Brozović postaje član slavnog španjolskog kluba

Image
Foto: AFP

Sky Sport Italia javlja su se klubovi dogovorili i da ide na posudbu za milijun eura s opcijom otkupa ugovora za 28 milijuna.

30.1.2018.
18:59
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović, čini se, napustiti će Inter u zimskom prijelaznom roku i postati član Seville. Sky Sport Italia javlja da su se klubovi dogovorili kako će Brozović do kraja sezone otići na posudbu vrijednu milijun eura, a Sevilla će nakon toga imati pravo otkupa ugovora za dodatnih 28 milijuna.

Pozivajući se na višestrane izvore Football Italia piše da talijanski velikan njegovom prodajom namjerava skupiti novce kako bi mogli krenuti po zvijezdu PSG-a Argentinca Javiera Pastorea. Nerazzurri, naime, imaju problema s financijskim fair playom i moraju prodavati prije kako bi mogli kupovati u ovom siječanjskom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želio kod Vlašića?

Brozović je u utorak u društvu menadžera Miroslava Bičanića navodno viđen u Hotelu Melia gdje je od njega zatraženo da donese odluku. Riječ je, inače, o središnjem mjestu talijanskog tržišta nogometaša

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Arsenal odustao od Vatrenog, veznjak je želio u Everton, ali se klubovi nisu mogli dogovoriti. U priču se na uključila Sevilla i ispunila sve Interove želje. Vremena za realizaciju ove priče je sve manje jer je krajnji rok u srijedu u ponoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo