VATRENI JE IGRAČ O KOJEM SE PRIČA: / Nijemci kreću u pregovore s Talijanima, imaju plan kako otkupiti Superhrvata za 'mali' iznos

Image
Foto: AFP

Prošloga ljeta odbijena je Sevillina ponuda od 20 milijuna eura

18.1.2019.
13:44
AFP
VOYO logo

Njemački Bild naziva ga Superhrvatom čiji je cilj plasirati se s klubom u Ligu prvaka, a ako u tome ne uspije onda barem izboriti europsko natjecanje. Riječ je o Anti Rebiću, 25-godišnjem hrvatskom reprezentativcu zbog kojeg u Frankfurtu ne spavaju mirno.

Navodi se tako da su u Eintrachtu svjesni da će u slučaju njegove nogometne eksplozije u nastavku sezone za njega biti pomama. Prošloga ljeta odbijena je Sevillina ponuda od 20 milijuna eura, a kao razlog, podsjeća izvor, odlučnost kluba da nakon što su Boateng, Hradecky, Wolf i Mascarell napustili momčad, klub nije bio spreman izgubiti još jednog nositelja igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodan za samo dva milijuna eura

Osim toga, razlog za Rebićev ostanak u klubu jest i činjenica da njegov bivši klub Fiorentina imao pravo na polovicu iznosa za koji bi bio kupljen. Klauzula je to na kojoj su Talijani inzistirali nakon prodaje Rebića Eintrachtu za skromnih dva milijuna eura.

Ono što njemački bundesligaški klub sada želi jest otkupiti tu klauzulu. Pritom se navodi iznos od deset milijuna eura i dodaje da bi to za Eintracht bila dobra cijena, a za Fiorentinu zadovoljavajuća cijena. Budući da je Rebić produljio ugovor s Eintrachtom do ljeta 2022., dodaje se, klub može čekati realizaciju svoje ideje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo