VATRENI IZAZVALI PRAVU LUDNICU NAKON TRENINGA: /

Hrvati iz cijele Amerike u prepoznatljivim bojama uz Modrića i društvo

Image
Foto: Screenshot Twitter

Sve je bliže prijateljska utakmica Vatrenih protiv Perua

21.3.2018.
22:13
Screenshot Twitter
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativci treniraju u Miamiju uoči prijateljskih utakmica protiv Perua i Meksika. Nakon treninga izabranike Zlatka Dalića dočekalo je 160 ljudi, koji su strpljivo čekali da im Vatreni udijele autograme, pišu Sportske novosti.

KOVAČIĆ ŽELI FORMU IZ REALA POKAZATI I U DRESU VATRENIH: ‘Mnogo mi znači što mi Zidane vjeruje, sve je bolje kada igram’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je tu Hrvata iz Floride, ali i ostalih većih američkih gradova (New York, Chicago, Philadelphia, Los Angeles...). Navijači su doputovali kako bi se slikali sa svojim idolima, a crveno-bijeli kvadratići obojali su jedan dio Floride.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije su se družili i s s društvom hrvatskih iseljenika. Reprezentativci i stručni stožer darovali su im tom prilikom plaketu i dres s potpisom svih igrača, a domaćini su Vatrenima također uručili prigodne darove, prenosi HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada se vi veselite, i mi se veselimo s vama"

"Ovakva večer za naše je iseljeništvo i za našu djecu nešto nezaboravno. Mi na televiziji pozorno pratimo svaki vaš pogodak i promašaj. Kada se vi veselite, i mi se veselimo s vama. Želja nam je da budete još jači i bolji te na Svjetskom prvenstvu podignete pobjednički trofej", rekao je Danko Grgas, predsjednik društva.

Hrvatski je izbornik biranim riječima uzvratio gostoljubivim domaćinima koji su pripremili uistinu lijepo druženje: "Hvala na prijemu, s velikim smo veseljem primili vaš poziv da budemo vaši gosti. Velika nam je čast i zadovoljstvo, znamo koliko vam znače hrvatska reprezentacija i naša domovina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro se pripremamo za dvije teške utakmice koje nas čekaju"

Utakmica s Peruom igra se u noći s petka na subotu (23./24. ožujka) u 1.30 po našem vremenu, a s Meksikom u noći s utorka na srijedu (27./28. ožujka) u 4.00.

“Imamo odličnu momčad u svim linijama. Dobro se pripremamo za dvije teške utakmice koje nas čekaju, dobro će nam doći uoči onoga što nas čeka na turniru u Rusiji. Normalno je pripremati se protiv teških suparnika, to nas ionako očekuje na Svjetskom prvenstvu”, rekao je medijima Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo