Hrvatska izvojevala prvu malu pobjedu prije SP-a!

Stigla je potvrda iz Brazila. Baza hrvatske nogometne reprezentacije za vrijeme Svjetskog prvenstva bit će Ecoresort Tivoli u pokrajini Bahiji.

10.12.2013.
12:21
VOYO logo

"Izbornik Niko Kovač prezadovoljan je uvjetima u tom kampu, a iznimno je važno da je klima u tom dijelu Brazila vrlo slična onoj kao u gradovima u kojima ćemo igrati utakmice. Inače, kamp Tivoli jedan je od najboljih, ako ne i najbolji ponuđeni kamp, imali smo sreću da smo ga prvi rezervirali jer su nakon nas došli Löw i Nijemci, Deschamps i Francuzi te Santos i Grci, koji su također oduševljeni kampom. Nijemci su čak najavili da će do posljednje sekunde čekati da mi otkažemo kako bi oni uskočili u Tivoli! Ali nećemo se predomisliti, preostale su još formalnosti", izjavio je Vrbanović za Večernji list te otkrio ono što posebno zanima navijače – kakva će biti kazna za Marija Mandžukića.

"FIFA bi ovih dana trebala odlučivati o tome. Nakon kontakata s nekim FIFA-inim ljudima, Mandžukić ne bi trebao dobiti više od jedne utakmice, ali Šimunićevu kaznu očekujemo sa zebnjom. Nažalost, sve se previše ispolitiziralo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.vecernji.hr/nogomet/kamp-tivoli-uzeli-smo-ispred-nosa-lowu-i-deschampsu-908206

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo