VATRENI I NJEGOV LILLE PREUZELI VODSTVO FRANCUSKE LIGE: / Bradarić je bio jedan od najboljih u pobjedi protiv Dijona

Image
Foto: Profimedia

Bila je to prva pobjeda Lorienta protiv PSG-a nakon 12 uzastopnih poraza, te prva u posljednjih 10 godina

31.1.2021.
20:36
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Lille preuzeli su vodstvo na ljestvici francuskog prvenstva nakon što su u susretu 22. kola pobijedili Dijon sa 1-0. Pogodak odluke zabio je Yusuf Yazici u 29. minuti. Za domaći sastav cijeli je susret odigrao hrvatski reprezentativac Domagoj Bradarić.

Lille je iskoristio kiks PSG-a i ovom pobjedom preuzeo vodstvo sa 48 bodova, Lyon je drugi sa 46 bodova, dok je PSG sada treći sa 45 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lorient kreirao senzaciju

Francuski prvak je u nešto ranije odigranom susretu doživio neočekivani gostujući poraz kod Lorienta sa 2-3. Lorient se uoči ovog kola nalazio na 19. mjestu s istim brojem bodova kao i "fenjeraš" Nimes i očekivala se lagana pobjeda francuskog prvaka.

No, Lorient je sjajnom predstavom kreirao senzaciju. Bila je to prva pobjeda Lorienta protiv PSG-a nakon 12 uzastopnih poraza, te prva u posljednjih 10 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je poveo u 36. minuti golom Laurenta Abergela, no PSG je potom okrenuo rezultat s dva gola Neymara, a oba je zabio iz kaznenih udaraca (45, 58). Lorient je u 80. minuti uspio izjednačiti preko Yoanea Wisse, a u posljednjim trenucima susreta Teremas Moffi je nakon sjajne kontre zabio za pobjedu domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo