VATRENI ĆE DO KRAJA 1. KRUGA PRELETJETI ČAK 6500 KM: / Međutim, nije to jedini problem koji će imati

Image

U onim rijetkim trenucima kad ne budu igrali, trenirali i letjeli, naši će se nogometaši morati odmarati

11.6.2018.
9:56
VOYO logo

I prije četiri godine na SP-u u Brazilu bilo je muka s dalekim putovanjima, a sad se igra u još većoj zemlji, najvećoj na svijetu... Pa će i putovanja biti još dalja, još napornija, uzimat će igračima još više energije i to neće biti niti malo lagano za njih.

HRVATSKA KREĆE NA SP: Koji je krajnji domet naše izabrane vrste na Mudijalu u Rusiji? [ANKETA]

Počevši od putovanja od Zagreba do prvog odredišta, kampa u resortu Šumska rapsodija, pa do kraja natjecanja po skupinama, hrvatska ekspedicija preletjet će 6500 kilometara, javlja 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SVE O HRVATSKOJ I SVJETSKOM NOGOMETNOM PRVENSTVU MOŽETE PROČITATI – OVDJE.

Vatreni u Roščinu kod Sankt Peterburga u šumskoj idili

Hrvatska će biti smještena u mjestu Roščino, 60-ak kilometara od Sankt Peterburga. U šumskoj idili iznad jezera bit će privremeni dom hrvatske reprezentacije koja će imati sav potreban mir u Rošćini.

Image

08.06.2018., Gradski vrt, Osijek - Pripremna utakmica Hrvatske nogometne reprezentacije uoci SP u Rusiji: Hrvatska - Senegal. Andrej Kramaric. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Inače, moderna Arena Roščino izgrađena je samo za potrebe Vatrenih. Nakon završnog ušminkavanja sve bi trebalo biti spremno za doček izbornika Dalića i njegovih izabranika. Kamp će premijeru imati već danas u 19 sati kada će hrvatska reprezentacija odraditi prvi trening koji će biti otvoren za navijače...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan traje nekih 16-17 sati

Dakle, u onim rijetkim trenucima kad ne budu igrali, trenirali i letjeli, naši će se nogometaši morati odmarati. Međutim, i tu će naići na ozbiljnog protivnika. Njegovo ime je “vječni dan”.

"U lipnju u tom dijelu Rusije dan traje nekih 16-17 sati, a ovo preostalo vrijeme je sumrak, kao kod nas pred kišu", objasnio je Ivica Križanac, koji je šest godina bio stanovnik Sankt Peterburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Roščino danas broji oko 15 tisuća stanovnika, a služi i kao ljetno odmaralište za građane Sankt Peterburga. Gradić je miran i okružen šumom tako da bi boravak reprezentacije trebao proći bez velike euforije i fotoobjektiva uvijek znatiželjnih fotoreportera i ostalih predstavnika medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, HNS organizirat će tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji navijačku zonu u samom središtu Moskve, u prekrasnom Parku kulture.

FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo