VATRENI U RUSIJI DOBIO VELIKO PRIZNANJE: / Lovren bio kapetan Zenita u zadnjoj utakmici, traku je nosio zbog zaista bizarnog događaja

Image
Foto: Profimedia

Kapetan Zenita ranije je bio Artem Dzuba

8.11.2020.
21:17
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši ruskog Zenita pobijedili su Karsnodar u 14. kolu ruskog prvenstva na domaćem terenu rezultatom 3:1, a kapetan pobjedničke momčadi bio je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren koji je u St. Petersburg stigao u ljetnom prijelaznom roku iz engleskog Liverpoola.

Pogotke za Zenit, drugoplasiranu momčad ruske Premierlige, postigli su Kuzjaev, Dzyuba i Sutormin, a strijelac za Krasnodar bio je Berg iz jedanaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neoprostiv incident

Lovren je na mjestu kapetana momčadi zamijenio Artema Dzjubu koji se našao u skadalu nakon što se snimao pa objavio video sebe dok masturbira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci se ne vide njegove genitalije, već samo Dzubino lice koji se smijao, plazio jezik i kreveljio, dok je njegova ruka bila u pokretu i svima je bilo jasno što radi.

Ruski izbornik Stanislav Čerčesov zbog tog videa ga je ibacio iz reprezentacije za utakmice u studenom, a trener zbog istog razloga oduzeta mu je kapetanska traka u Zenitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo