VARDAR SLETIO U ZAGREB PO - SENZACIJU! / Makedonski prvak traži čudo, Dinamo potvrdu 3. pretkola Lige prvaka

Image

Makedonski prvak Vardar u utorak je sletio u Zagreb gdje sutra u Maksimiru s početkom u 20.45 igra uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv zagrebačkog Dinama.

19.7.2016.
14:07
VOYO logo

Modri su prije sedam dana gostovali u Skoplju i slavili protiv Vardara 2-1. Time su napravili veliki posao i širom si otvorili vrata 3. pretkola u kojem će, ako prođu makedonskog prvaka, igrati protiv boljeg iz ogleda Dinamo Tbilisi – Alashkert.

Makedonci se ne predaju

AKO PROĐE VARDAR… Dinamo u trećem pretkolu putuje na istok Europe!

Iz Vardara su poručili kako se ne predaju. Makedonci u Zagreb nisu doputovali s bijelom zastavom. Upravo suprotno. Senzacija je ono što žele. U prvoj utakmici Vardar je čak tri puta gađao okvir gola. Nije imao sreće. Dinamo, pak, dosta sretno je došao do pobjede stoga u Maksimirskoj 128 itekako su svjesni da sutrašnji ogled neće biti niti malo lagan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

MARKO PJACA POTPISAO ZA JUVENTUS: ‘Sutra je moja zadnja utakmica za Dinamo!’

Vardar respektira Dinamo. Ali...

Vardar itekako respektira Dinamo. Svjesni su kakav ugled hrvatski prvak ima na području bivše Jugoslavije, a i šire. Ono što bi Dinamu i Vardaru sutra moglo predstavljati problem je - sparina. Sutra se u Zagrebu očekuje 30 stupnjeva uz malu vjerojatnost za kratkotrajni lokalni pljusak.

Oproštaj Pjace od modrog dresa

No, iznimno teški uvjeti Modri su imali i na travnjaku Arene Filipa II Makedonskog, zbog čega je utakmica dva puta morala biti prekinuta kako bi se igrači osvježili. Sutrašnja utakmica ujedno će značiti i oproštaj Marka Pjace od Dinamovog dresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je stigla i službena potvrda kako je najbolji igrač HNL-a potpisao ugovor za talijanskog prvaka Juventus čime je potvrđeno nagađanje o kojem se piše u periodu nakon Eura. A to je da Pjaca prelazi u redove Stare dame i postaje suigrač Marija Mandžukića.

Image

Otprije je već poznato da je Pjaca odabrao torinske velikane ispred cijelog niza klubova koji su ga željeli, a prije svega zbog interesa koji talijanski klub pokazuje već godinama za njega, ali i mogućnosti nastupa u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo