VARAŽDIN OTKINUO DINAMU BOD NA MAKSIMIRU: / Modri vodili dvaput, no gosti zaradili remi i nadu u opstanak u ligi

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dinamo je uvjerljivom pobjedom protiv Rijeke (5:1) u prošlom kolu i matematički osigurao 22. naslov prvaka Hrvatske, dok se Varaždinci grčevito bore za prvoligaški spas

12.5.2021.
20:05
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 34. kola Prve HNL Dinamo i Varaždin su na stadionu Maksimir odigrali 2:2 čime su gosti osvojili važan bod u borbi za prvoligaški spas. Dinamo je vodio 1:0 i 2:1, no Varaždin se oba puta uspio vratiti.

Golove za "Modre" zabili su Luka Ivanušec (9') i Dino Perić (40'), dok su za goste bili strijelci Agon Elezi (35') i Andris Herrera (59').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Špalir za prvake, bod za davljenike

Dodajmo kako su uoči početka susreta gosti prilikom izlaska Modrih na teren priredili špalir za nove prvake i tako im odali počast za sjajan rezultat ove sezone.

Dinamo je uvjerljivom pobjedom protiv Rijeke (5:1) u prošlom kolu i matematički osigurao 22. naslov prvaka Hrvatske, dok se Varaždinci grčevito bore za prvoligaški spas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski prvak je već u devetoj minuti stigao do prednosti. Gosti nisu najbolje izbili loptu, nakon čega je Dinamo sjajnom akcijom s dva dodira izigrao posljednju liniju i Ivanušec je lakoćom postigao svoj sedmi pogodak u sezoni.

U 17. minuti sjajnu priliku je imao Gavranović, no Zelenika je obranio zicer. Gosti su izjednačili u 35. minuti, kada se Elezi najbolje snašao zabivši za 1:1. No, radost gostiju nije dugo trajala. Pet minuta kasnije Dinamo je stigao do nove prednosti. Majer je ubacio iz kornera, a Perić glavom zabio za 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždin se u 59. minuti još jednom vratio. Gosti su izveli brzu kontru, Elezi je poslao dugačku loptu do Obregona, a ovaj sjajno uposlio Herreru koji je smireno pogodio za novo izjednačenje.

Do konca susreta Dinamo je dominirao, međutim bez konkretne završnice i gosti su uspjeli obraniti svoju mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo