[UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ] STRAVA I UŽAS U TURSKOJ: / Napadač Fenera pao na travnjak, igrači i publika zanijemili

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Brazilski napadač Fenerbahčea Jose Fernando (29) u petak je doživio tešku ozljedu tijekom susreta 25. kola turskog prvenstva protiv Konyaspora.

17.3.2017.
23:46
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Fernandao je bio u skoku s gostujućim golmanom Konyaspora u prvom poluvremenu, a nakon jednog duela s golmanom, između dva protivnička igrača, nezgodno je pao i ostao ležati.

Pri udaru od travnjak, pukla mu je lijeva ruka, javljaju turski mediji. Prizor je bio užasan. Dok mu je slomljena ruka bila priljubljena za travu, drugom je udarao i jaukao od bolova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači su ostali u šoku, neki nisu mogli niti gledati stravičnu scenu na travnjaku. Prekid je trajao nekoliko minuta dok nesretnog Brazilca nisu prevezli u bolnicu, a njega je zamijenio u 36. minuti Robin van Persie.

Prema prvim informacijama, Fernando je slomio ruku na dva mjesta i ujutro ga čeka operacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon razočaravajućeg 3-2 poraza koji je Fener ostavio na četvrtom mjestu poretka, gotovo bez izgleda za napada na naslov prvaka države, poznati nizozemski trener Dick Advocaat, osvajač Kup UEFA sa Zenitom iz 2008. godine, nakon utakmice je objavio da odlazi s klupe Fenera na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I ja i klub smo donijeli tu odluku. O tome sam odlučio još prije. Htio bi i imam puno toga za kazati, ali nije sad ovo niti mjesto, niti vrijeme", izjavio je Advocaat, prenosi turski Star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo