IZVUČENI PAROVI ČETVRTFINALA LIGE PRVAKA: / Čekaju nas veliki engleski spektakl i repriza prošlogodišnjeg finala!

Image
Foto: AFP

Andrej Ševčenko izvukao je parove četvrtfinala Lige prvaka.

16.3.2018.
12:00
AFP
VOYO logo

U središtu Europske nogometne federacije (UEFA) u Nyonu održan je ždrijeb parova četvrtfinala Lige prvaka, a svakako najviše pozornosti izazvali su parovi Juventus - Real Madrid, te Liverpool - Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona će igrati protiv Rome, dok će Sevilla ugostiti Bayern München. Ždrijeb je bio otvoren. Nije bilo nositelja i klubovi iz istih zemalja mogli su biti spojeni međusobno. Prve utakmice četvrtfinala igrat će se 3. i 4. travnja, a uzvrati su 10. i 11. travnja.

Finale je 26. svibnja na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UŽIVO

12:14 - Liverpool - Manchester City

12:13 - Juventus - Real Madrid

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12:12 - Sevilla - Bayern München

12:11 -Barcelona - Roma

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12:07 - Prikazana je i duga karijera Andreja Ševčenka koji će danas izvući parove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12:03 - Predstavljeno je svih osam momčadi koje će se boriti za polufinale Lige prvaka - Real Madrid, Barcelona, Sevilla, Liverpool, Manchester City, Juventus, Roma i Bayern

12:00 - Započeo je program izvlačenja četvrtfinalnih parova! Generalni tajnik Uefe Giorgio Marchetti vodit će proces izvlačenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11:55 - Ždrijeb možete pratiti uživo OVDJE.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid, Barcelona, Sevilla, Liverpool, Manchester City, Juventus, Roma i Bayern klubovi su koji su ostali u igri za trofej Lige prvaka. Četvrtfinalne parove izvući će legendarni ukrajinski nogometaš Andrej Ševčenko.

Prve utakmice na rasporedu su 3. i 4. travnja, a uzvrati tjedan dana kasnije 10. i 11. travnja. Nakon toga slijedi ždrijeb polufinala (13. travnja) koje će se igrati 24. i 25. travnja te 1. i 2. svibnja. Momčad koja bude prva izvučena imat će ulogu domaćina u prvoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će u imati petoricu nogometaša u toj rundi Lige prvaka. Luka Modrić i Mateo Kovačić s Real Madridom jedni su od glavnih kandidata za osvajanje naslova, a tu je i Ivan Rakitić s Barcelonom. Mario Mandžukić pokušat će s Juventusom obraniti barem prošlogodišnje finale, a obranom Liverpoola dirigirat će Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije momčadi koje rijetko dolaze ovako daleko u najelitnijem europskom natjecanju su Sevilla i Roma te će ih ostalih šest klubova gledati kao najpovoljniji ždrijeb.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo