LUDNICA U ZADNJEM DANU PRIJELAZNOG ROKA: / Barcelona otkrila Rakitićevu sudbinu, Rebić i Kalinić u novim klubovima

Image
Foto: Profimedia, Shutterstock Editorial

Točno u završio je ljetni prijelazni rok i bila je ovo posljednja prilika da se realiziraju toliko najavljivani transferi

2.9.2019.
23:30
Profimedia, Shutterstock Editorial
VOYO logo

ČELNICI BARCELONE DONIJELI ODLUKU U VEZI IVANA RAKITIĆA: Je li se zbog ovoga isplatilo izostati iz reprezentacije?

Image
ČELNICI BARCELONE DONIJELI ODLUKU U VEZI IVANA RAKITIĆA: /

Je li se zbog ovoga isplatilo izostati iz reprezentacije?

Image
ČELNICI BARCELONE DONIJELI ODLUKU U VEZI IVANA RAKITIĆA: /

Je li se zbog ovoga isplatilo izostati iz reprezentacije?

23:30 Mauro Icardi službeno je predstavljen kao igrač PSG-a. Argentinski napadač je na jednogodišnjoj posudbi, a kasnije bi PSG trebao otkupiti njegov ugovor za 65 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

23:00 Iako je već stigao i dočekalo ga je oko 25 tisuća navijača sad je i službeno potvrđeno: Posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka turski nogometni velikan Galatasaray angažirao je kolumbijskog reprezentativnog napadača Radamela Falcaa (33), dosadašnjeg člana Monaca, s kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


22:52 Španjolski nogometni prvak Barcelona produžio je ugovor s napadačem Rafinhom (26) do ljeta 2021. godine te ga odmah potom poslao na jednogodišnju posudbu u Celtu iz Viga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


22:50 Franko Andrijašević i službeno je poslan na posudbu u Rijeku iz Genta. Više o njegovom transferu pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


22:45 Slovački veteran, 34-godišnji stoper Martin Škrtel napustio je redove talijanskog prvoligaša Atalante nakon samo 24 dana i bez odigranog ijednog susreta za Dinamovog prvog suparnika u skupini C nogometne Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


22:40 Hajduk je predstavio svoje posljednje pojačanje u ovom prijelaznom roku. Riječ je o peruanskom napadaču. Pročitajte više OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


22:20 Brazilski veznjak Luiz Gustavo (32) posljednjeg je dana ljetnog prijelaznog roka prešao iz Marseillea u Fenerbahce s kojim je potpisao ugovor na četiri godine. Tijekom razdoblja koje će provesti u turskom velikanu, Luiz Gustavo će zaraditi šest milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


21:30 Ugledni španjolski list Marca izvještava kako će Ivan Rakitić nakon svih previranja ostati u Barceloni. Pročitajte više OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

20:30 Roma se i dalje pojačava. Armenac Henrikh Mkhitaryan stigao je na jednogodišnju posudbu. Za ovu posudbu Roma će Arsenalu platiti tri milijuna eura.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

20:00 Roma je i službeno predstavila svog novog igrača Nikolu Kalinića. Pročitajte više o tom transferu OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19:45 - Talijanski nogometni prvoligaš Roma poslao je na jednogodišnju posudbu u njemački RB Leipzig češkog napadača Patrika Schicka (23). Njemački će klub za posudbu platiti 3.5 milijuna eura uz mogući dodatni bonus od 500.000 eura, dok bi za otkup ugovora na kraju sezone mogao izdvojiti 29 milijuna eura. Schick je u Romu stigao iz Sampdorije prije dvije godine, ali je u dresu rimskog kluba postigao samo osam golova u 58 nastupa.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

19:00 - Službeno: Ante Rebić prešao je u Milan. Pročitajte više OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18:40 - Francuski nogometni prvak Paris SG angažirao je kostarikanskog vratara Keylora Navasa (32), dosadašnjeg člana Reala iz Madrida, s kojim je potpisao ugovor na četiri godine, dok je iz PSG-a u Real na jednogodišnju posudbu bez obveze otkupa otišao francuski čuvar mreže Alphonse Areola (26). Navas je u Real stigao prije pet godina te je za Kraljevski klub sakupio ukupno 104 nastupa. Prošle sezone je branio u 10 ligaških i osam Kup utakmica. Areola je u dresu PSG-a od ljeta 2016. upisao također 104 nastupa.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

18:30 - Još jedan izvor tvrdi da će Dejan Lovren ostati u Liverpoolu nakon svih pregovora s Romom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18:20 - Ipak dobre vijsti. Transfer Ante Rebića ipak će ići prema planu. Problemi koji su se dogodili s Andreom Silvom su otklonjeni i razmjena Eintrachta i Milana bit će nastavljena po dogovoru.


18:00 - Franko Andrijašević mogao bi se vratiti u Rijeku na jednogodišnju posudbu iz Genta, izvještavaju belgijski mediji. Andrijašević je nekadašnji najbolji igrač Rijeke s kojom je osvojio hrvatski kup i prvenstvo. Pročitajte više OVDJE.



17:50 - Novi igrač Hajduka emotivnom se porukom oglasio u vezi svog povratka na Poljud. Što je poručio navijačima, pročitajte OVDJE.


17:30 - Ante Rebić prošao je liječnički pregled i trebao bi uskoro postati igrač Milana, no, kako javlja Gianluca Di Marzio, napadač Andre Silva je zakomplicirao trampu. Još uvijek nije poznato radi li se o detaljima ugovora ili o liječničkom pregledu. SIlva je napadač Milana koji u zamjenu za Rebića treba prijeći u Frankfurt.


17:21 - Prvi suparnik zagrebačkog Dinama u skupini C nogometne Lige prvaka, Atalanta iz Bergama posljednjeg je dana ljetnog prijelaznog roka dovela na jednogodišnju posudbu iz Seville danskog reprezentativnog stopera Simona Kjaera (30). Kjaer bi trebao ojačati poroznu obranu Atalante, koja je osobito ranjiva u prekidima, u prva dva kola novog talijanskog prvenstva sastav iz Bergama je primio čak pet pogodaka, većinom glavom. Atalanta i Dinamo igrat će u 1. kolu Lige prvaka 15. rujna u Milanu.


17:00 - Čelnici Hajduka održali su izvanrednu konferenciju za medije i predstavili posljednja pojačanja za ovu sezonu. Na Poljud uskoro stiže hrvatski reprezentativac. Više pročitajte OVDJE,


15.27 - Stigle su nove informacije vezane za pitanje budućnosti Vatrenog. O tome više pročitajte OVDJE.


14:54 - Španjolski prvoligaš Sevilla potpisala je s meksičkim napadačem Javierom 'Chicharitom' Hernandezom, dosadašnjim članom West Hama, trogodišnji ugovor, objavili su klubovi u ponedjeljak.

14.31 - Alen Halilović ima novi klub. Ove sezone igrat će za nizozemski Herenveen.

13.17 - Ugledno britansko izdanje Sky Sports-a donosi nove informacije i javlja kako će Dejan Lovren ipak ostati u Liverpoolu, unatoč interesu Rome i Juventusa. Juventus je bio posljednji klub koji se raspitivao oko srebrnog stopera Hrvatske iz Rusije, ali Jurgen Klopp ga ne želi pustiti jer u momčadi ima samo tri spremna stopera osim Lovrena. Hrvat još nije zaigrao ove sezone za Liverpool, a do sada je skupio 170 nastupa za klub.

11:40 - Španjolski napadač FernandoLlorente, koji je slobodan igrač nakon dvije sezone u Tottenhamu, potpisao je za Napoli, objavio je talijanski klub u ponedjeljak.

Iako talijanski prvoligaš nije otkrio pojedinosti transfera, talijanski mediji pišu da se radi o ugovoru na dvije godine.

Llorente (34) je dugo nosio dres Athletica iz Bilbaoa prije nego je prešao u Juventus gdje je igrao od 2013. do 2015. Nakon toga je nosio dres Séville i Swansea prije nego je prešao u Tottenham.

Za reprezentaciju Španjolske, s kojom je osvojio naslov svjetskog prvaka 2020. i europskog prvaka 2012., odigrao je 24 utakmice.

11:12 - Mauro Icardi prelazi u PSG.

10:48 - HenrikhMkhitaryan iz Arsenala ide na posudbu u Romu.

10:46 - U Hajduku bi danas trebali predstaviti FilipaBradarića.

9:32 - Navodno Juve pokušava dovesti DejanaLovrena, ali Sky Sports javlja da će ostati u Liverpoolu.

8:32 - Juventus ne odustaje od Rakitića.

8:22 - NikolaKalinić stigao je u Rim. Ide na jednogodišnju posudbu u Romu.

"Jako sam sretan što sam ponovno u Italiji", prva je njegova reakcija po povratku u Serie A.

8:19 - AnteRebić stigao je u Italiju. Trebao bi uskoro postati član Milana. Ranije je igrao za Fiorentninu pa mu je ovo svojevrstan povratak u Serie A.

"Sretan sam što sam ovdje. Forza Milan", njegova je prva poruka navijačima.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo