SPEKTAKL U LIGI PRVAKA: / U Salzburgu odigrana nevjerojatna utakmica o kojoj će se još dugo pričati

Image
Foto: Profimedia

Red Bull Salzburg i Genk odigrali su utakmicu s ukupno 8 golova. Napoli je pobijedio branitelja prvaka Europe Liverpool s 2:0

17.9.2019.
22:54
Profimedia
VOYO logo

Grupa F

Ajax - Lille 3:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bor. Dortmund - Barcelona 0:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grupa G

Benfica - RB Leipzig 1:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grupa H

Chelsea - Valencia 0:1

Grupa E

Napoli - Liverpool 2:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salzburg - Genk 6:2


Tekst se nastavlja ispod oglasa

U najzanimljivijim ogledima 1. kola Lige prvaka u utorak Borussija i Barcelona su odigrali bez golova, dok je europski prvak Liverpool u obranu naslova krenuo porazom kod Napolija.

Image
OVA JE FOTKA PRAVI HIT NA INTERNETU: /

Salah nije mogao vjerovati što mu je suparnički igrač napravio usred utakmice

Image
OVA JE FOTKA PRAVI HIT NA INTERNETU: /

Salah nije mogao vjerovati što mu je suparnički igrač napravio usred utakmice

Borussia i Barcelona odigrali borbenu utakmicu i nulu na semaforu

U skupini F u Dortmundu Borussia i Barcelona su odigrali borbenu utakmicu koja je završila 0-0, a domaćini su promašili i penal. Barca je počela utakmicu s Messijem i Ivanom Rakitićem na klupi, a u prvom dijelu nije bilo golova. U 57. minuti Semedo ruši Sancha u kaznenom prostoru, a udarac Marca Reusa s "bijele točke" brani vratar Barcelone ter Stegen. U 59. minuti ušli su u igru Messi i Rakitić, u 75. minuti Brandt pogađa gredu, a Messi je mogao u zadnjim sekundama i postići gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli pobijedio Redse, Lovren na klupi

U skupini E Napoli je s 2-0 pobijedio europskog prvaka Liverpoola s Dejanom Lovrenom, koji je ostao na klupi. Igralo se odlično, no nije bilo golova sve do 82. minute kada Dries Mertens iz penala dovodi Napoli u vodstvo. U 92. minuti Llorente diže na 2-0 i zasluženu pobjedu Napolija.

U drugoj utakmici skupine RB Salzburg je s čak 6-2 nadigrao Genk, a u prvom dijelu bilo je čak 5-1. Tri gola je u prvom poluvremenu zabio Norvežanin Erling Haeland. Bila je to najzanimljivija utakmica večeri, susret u kojem je u prvom dijelu palo ukupno 6 golova (5:1) i o kojem će se još dugo pričati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencia iznenadila Chelsea u Londonu

U skupini H u Londonu je Valencia iznenadila Chelsea s 1-0. Rodrigo je u 75. minuti zabio za Valenciju, a dvije minute prije kraja Barkley je promašio penal. Mateo Kovačić je igrao do 80. minute za Engleze.

Iako jako oslabljen u odnosu na čudesnu prošlu godinu Ajax je u Amsterdamu s 3-0 svladao Lille. Domagoj Bradarić je odigrao cijelu utakmicu za Francuze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


92' - U sudačkoj nadoknadi Napoli je zabio gol za 2:0. Fernando Llorente iskorištava priliku za zgoditak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

84' - Benfica je smanjila na 1:2. Rafa Silva je namjestio loptu koju je Haris Seferović smjestio u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

82' - Napoli je poveo u Napulju pred svojim navijačima protiv ektualnog prvaka Europe Liverpoola 1:0. Dries Mertens realizirao je penal točnim udarcem u donji lijevi kut gola Redsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

81' - Vraćamo se u Salzburg, gdje s eigra luda utakmica. Mbwana Samata je dobio crveni karton, genk će do kraja igrati s igračem manje.

80' - Timo Werner iz RB Leipziga postigao je svoj drugi gol na susretu. Nijemci vode Benficu 2:0 u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

75' - Imamo i četvrtu utakmicu s golom ove večeri. Valencia je u Londonu povela protiv Chelsea Matea Kovačića s 1:0. Rodrigo je strijelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

69' - Imamo i treću utakmicu ove večeri na kojoj je pao gol. Timo Werner iz RB Leipziga je vidio priliku i iskoristio ju, te pogodio. Pucao je iz prve s ruba šesnaesterca, pogodivši donji lijevi kut za muk u Lisabonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

66' - I dalje svjedočimo golijadi u Salzburgu. Za 6:2 zabio je Andreas Ulmer, koji se izborio za prostor u šesnaestercu i primio pas koji je poslao Zlatko Junuzovic, te je zabio u donji desni kut. Da, rezultat je 6:2 za Genk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

62' - Pogodak u Amsterdamu. Lopta je u mreži zahvaljujući Nicolas Tagliafico, koji se upisao na listu strijelaca kada je korner pretvorio u zgoditak za 3:0 Kopnjanika. Našao si je nešto prostora unutar šestnaesterca poput majstora i savršeno pospremio loptu glavom pod prečku.

52' - Jedine dvije utakmice na kojima su do sad pali golovi i dalje su u fokusu zbog - golova! Genk je smanjo na 5:2. Mbwana Samata visoko je skočio na lijep centaršut i glavom zabio u donji desni kut.

50' - GOOOL u Amsterdamu: Edson Alvarez zabio je u lijeve rašlje za 2:0 Ajaxa.

Počela su druga poluvremena

Gotova su prva poluvremena

45'+2: GOOOL: Dominik Szoboszlai pokazao je pribranost unutar šestnaesterca, kao i klasu, te zabio za peti gol Salzburga u prvom dijelu. Kakvo poluvrijeme Austrijanaca, za pamćenje!

45' - Ma ne, to nisu istine. RB Salzburg je zabio za 4:1. Hee-Chan Hwang je tako dodao loptu da je Erling Braut Haland morao samo skrenuti loptu u praznu mrežu, što je i učinio i tako upisao svoj treći gol na utakmici.

40' - Kako se igra u Salzburgu, padaju golovi kao na pokretnoj traci. Genk je smanjio sad na 3:1. Jhon Lucumi bio je na pravom mjestu u pravo vrijeme, došao do odbijanca unutar šestnaesterca, te zakucao loptu u desne rašlje, moćno.

36' - Novi GOOOL: Hee-Chan Hwang zabio je za 3:0, kako RB Salzburg igra, to je strašno! Hwang je zabio prateći centaršut u kazneni prostor i pucajući nisko unutar desne stative.

34' - GOOOL: Vraćamo se u Austriju. Red Bull Salzburg vodi s 2:0 protiv Genka. Erling Braut Haland je zabio gol, svoj drugi na susretu. Hee-Chan Hwang je dodao, a Erling Braut Haland izašao jedan na jedan s golmanom, te je samo prebacio loptu preko njega za novo slavlje na tribinama.

25' - Skočit ćemo malo do Westfalena u Dortmundu. Tamo je vratar Barcelone Ter Stegen obranio odličan pokušaj! Sjajno je Rus pobjegao obrani Barcelone i dobio pravovremenu loptu u šesnaesterac, nakon čega je s lijeve strane šutirao po zemlji iz prve, a Ter Stegen iskusno istrčao, skratio mu kut i obranio!

18' - GOOOL: Idemo put Amsterdama gdje je Ajax protiv Lillea poveo 1:0. Quincy Promes odlično je ispratio jedan centaršut i savršeno glavom pogodio pored desne stative. Golman ovdje nije imao šanse.

2' - GOOOL u Salzburgu. Red Bull je poveo protiv Genka 1:0. Erling Braut Haland je prošao kroz obranu nakon sjajnog dodavanja i preciznim šutem savladao golmana u donji lijevi kut.

1' - Započele su večerašnje utakmice u Ligi prvaka diljem Europe.

Liverpool večeras u Napulju počinje svoju obranu naslova prvaka Europe. Dočekuje ih jaki talijanski prvoligaš Napoli s kojim su se susreli i prošle godine u skupini, a na kraju i izravno borili za prolazak u osminu finala ovog elitnog klupskog nogometnog natjecanja. Redsi su iz Napulja prošle godine otišli s porazom i danas su motivirani za osvetu. Napoli je tada slavio s 1:0. Argentinski nogometni čarobnjak Lionel Messi se oporavio od ozljede i uključen je u momčad za utakmicu s Borussijom, što će biti derbi večeri.

Napravi li večeras debi, bit će mu to prvi nastup u novoj sezoni. U momčadi je uključen i zamjenski vratar Neto koji se također oporavio od ozljede, ali i 16-godišnja senzacija Ansu Fati koji je u prošlom kolu za Barcu upisao pogodak i asistenciju u svom prvom nastupu. Ponajbolji igrač svih vremena Messi tako se vraća nakon šest tjedana oporavka od ozljede lista.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo