[FOTO] SLAVEN BELUPO - ŠIBENIK 2:2: / Ludo prvo poluvrijeme u Koprivnici; Tri gola pala u pet minuta, domaćin zapucao pobjedu u 90.

Image

Slaven Belupo i Šibenik podijelili su bodove

19.2.2021.
19:49
VOYO logo

SLAVEN BELUPO - ŠIBENIK 2:2

Strijelci: Ampen (21), Jurić (40)/Knoll (43), Iličić (44)

Slaven Belupo: Filipović - Van Bruggen, Paracki, Prce (Apau) - Bogojević, Lulić, Mlinar, Glavčić, Gamarra - Knöll, Iličić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik: Labrović - Mesa (Pandža '46), Schildenfeld, Bilić - Pajić, Bulat, Ćurić (Alimi '92), Kvesić (Marcos Mina '46)- Ampem, Sahiti, Jurić (Ignacio Bailon '49)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ludo prvo poluvrijeme u petak navečer, te nešto po prilikama lošije drugo ali svejedno borbeno poluvrijeme, odigrali su Slaven Belupo i Šibenik u Koprivnici, a dvoboj je na kraju završio 2:2. Nakon što su Ampem u 21. i Jurić u 40. na semaforu promijenili rezultat u 2:0 Šibenika, dogodio se rijetko viđen preokret. No, idemo redom...

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

[FOTO] TOMISLAV STIPIĆ U TRANSU: Genijalni trener Slavena umalo je dobio srčani nakon gola svoje momčadi za 2:2

Image

[FOTO] TOMISLAV STIPIĆ U TRANSU: Genijalni trener Slavena umalo je dobio srčani nakon gola svoje momčadi za 2:2

U 55. sekundi Ampem promašio veliku priliku

Odmah na početku utakmice u 55. sekundi Šibenik ima veliku priliku, Ampem se našao sam pred vratarom Slaven Belupa Filipovićem i s male udaljenosti pucao po golu, ali je golman Slavena obranio.

Slaven ima sličnu priliku u sedmoj minuti, Knoell puca s desne strane po golu Šibenika, no Labrović brani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik koji jače pritišće u 21. minuti dolazi u vodstvo, a strijelac je Prince Ampem nakon što mu je loptu u šesnaesterac dobacio kapetan Marko Bulat.

Četiri minute kasnije Šibenik opet ima priliku, Sahiti je pucao pored desne grede. Šibenik povećava u 40. minuti, nakon što je Bulat opet sa svoje polovice ispucao jednu dubinsku loptu na suparničku stranuc, prihvatio ju je Deni Jurić koji negdje sa sedam-osam metara puca pod lijevu vratnicu i pogađa za 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven se brzo vratio

Slaven vrlo brzo nakon toga uspijeva smanjiti, a onda i izjednačiti. Najprije u 43. minuti Knoell glavom nakon ubačaja Bogojevića, a onda minutu kasnije Iličić izjednačuje nakon izvođenja kornera.

Image

19.02.2021., Gradski stadion Ivan Kusek Apas, Koprivnica - Hrvatski Telekom Prva liga, 22. kolo, NK Slaven Belupo - HNK Sibenik. Franjo Prce, Prince Obeng Ampem Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Knöll u 43., Iličić 45. zabili su za 2:2 i Tomislava Stipića bacili u trans. Tri gola tako su pala u samo pet minuta i tako je fantastično završilo prvo poluvrijeme. Nakon odličnog prvog dijela, u drugom nismo vidjeli tako izražene prilike kao u prvom. Drugo poluvrijeme počinje nastavkom pritiska Slavena, no bez konkretnije prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, u 65. minuti dogodile su se dvije opasne situacije zaredom pred vratima Slaven Belupa iz kornera. Nakon gužvi su se domaći ipak uspjeli obraniti.

Image

19.02.2021., Gradski stadion Ivan Kusek Apas, Koprivnica - Hrvatski Telekom Prva liga, 22. kolo, NK Slaven Belupo - HNK Sibenik. Emir Sahiti Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Domaći promašili za pobjedu

Dvije minute poslije, došlo je do verbalnog okršaja dviju klupa. Nastavio se igrati borben nogomet, ali ne tako dobar kao u prvom dijelu. U 71., Ampem je pokušao iznenaditi suparničkog vratara. Opalio je ljevicom, ali Filipović je to obranio. U nastavku akcije pucao je i Pandža koji je ušao u drugom dijelu, ali niti on nije bio precizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda se dogodila 90. minuta u kojoj su domaći nogometaši mogli zabiti ta pobjedu. Izbio je sam pred vratara Knöll, pucao, ali Labrović je to sjajno obranio, a nakon toga s crte super smireno iznio veteran Schildenfeld i otklonio opasnost.

Pred praznim tribinama na stadionu Ivan Kušek Apaš sudio je sudac Mario Zebec iz Varaždina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ove utakmice Šibeik je ostao na šestom mjestu sa 25 bodova, dok je Slaven Belupo ostao sedmi sa 21 bodom. Šibenik ima dvije utakmice više. Vodeći je Dinamo sa 48 bodova.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo