JURČEVIĆ DEBITIRAO POBJEDOM: / Modri golovima Gavranovića i Olma stigli do nova tri boda, Čondrić heroj pa tragičar

Image
Foto: PIXSELL

Dinamo je u 26. kolu Prve HNL sa 2-0 bio bolji od Rudeša te je tako pobjegao Hajduku na devet bodova. Strijelci su bili Olmo i Gavranović

17.3.2018.
18:25
PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je na Maksimiru pred stotinjak gledatelja pobijedio Rudeš sa 2-0. Prvu priliku na utakmici imao je Budimir, ali nije uspio pogoditi gol Livakovića. Tada je Dinamo krenuo igrati i prigode su se samo redale pred vratarom Intera Čondrićem koji je nekoliko puta fantastično reagirao i spašavao svoju momčad, posebice od Gavranovićevih pokušaja.

Ali u prvoj minuti sudačke nadoknade učinio je veliku pogrešku. Krivo je procijenio let lopte koji je na petarac uputio Soudani te je ona prošla ispod njega. Na nju je natrčao Gavranović koji je tako konačno uspio zabiti. Gol možete vidjeti ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadmoćniji Dinamo

U nastavku utakmice Dinamo je nastavio redati prilike, a to im se isplatilo u 66. minuti. Fiolić te je svojim prvim dodirom s loptom upisao asistenciju. Naime, njegov ubačaj Soudani je promašio, ali lopta je došla do Olma koji je sjajno iz prve pogodio gol Čondrića i tako postavio konačnih 2-0. Taj gol možete pogledati OVDJE.

Dinamo je tako nadmoćnijom igrom nad Rudešom pobjegao Hajduku na devet bodova prednosti, a Bili sutra gostuju kod Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UŽIVO

DINAMO - RUDEŠ 2-0 (Gavranović, Olmo)

Dinamo: Livaković ,Stojanović, Rrahmani, Lešković, Sosa, Hajrović, Ademi, Moro, Soudani, Olmo; Gavranović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rudeš: Čondrić, Paez, Borevković, Galilea, Lulić, Emanuel, Budimir, Kamenar, Pavić, Ivančić, Grujević


Tekst se nastavlja ispod oglasa

90+2' - Sudac Marić označio je kraj utakmice. Dinamo je osvojio nova tri boda.

86' - Gavranović izlazi iz igre, a ulazi Armin Hodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

76' - Gavranović ja najaktivniji igrač Modrih. Sada je skočio na Olmov ubačaj iz kornera, ali pogodio je samo vanjski dio mreže.

70' - Nova velika prilika za Modre i novi promašaj Olma čiji je pokušaj Čondrić nogom uspio odbiti u korner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

66' - GOOOOOL! Dinamo ima 2-0. Samo minutu prije u igru je umjesto Hajrovića ušao Fiolić te je svojim prvim dodirom s loptom upisao asistenciju. Njegov ubačaj Soudani je promašio, ali lopta je došla do Olma koji je sjajno iz prve pogodio gol Čondrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

61' - Utakmice se malo primirila. Rudeš pokušava doći do prilike preko Andersona, ali im to ne uspijeva.

54' - Nova sjajna prilika i ponovno je glavni akter Gavranović. Napadač Dinama sjajno se riješio dvojice čuvara, ušao u kazneni prostor i nesebično tražio Soudanija, ali igrač Rudeša presjekao je to dodavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

52' - Nakon kornera Hajrovića najviše je skočio Gavranović, ali ponovno nije uspio svladati Čondrića te je njegov pokušaj otišao pored gola.

46' - Počelo je drugo poluvrijeme na Maksimiru. I odmah velika prilika za Modre. Soudani se sjurio prema Čondriću te ga je odlučio prebaciti, ali prebacio je i cijeli gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

45+1' - GOOOOL! Dinamo je poveo golom Gavranovića. Soudani je iz prve ubacio loptu pred gol Intera, ali čini se kako je ona iznenadila Čondrića te je nekako prošla ispod njega. Na nju je natrčao Gavranović i zakucao ju u mrežu za vodstvo Dinama 1-0. Gol Gavranovića možee pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

45' - Hajrović je spustio loptu za Gavranovića koji je prsima pokušao skrenuti loptu u gol, ali je igrao rukom.

43' - I ponovno Gavranović u velikoj prilici koji je sam ostao na pet metara te je pucao glavom, ali nevjerojatni Čondrić još je jednom uspio zaustaviti napadača Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

40' - Sjajna prilika za Dinamo! Gavranović se sjurio u kontri sam prema golu Intera, ali Josip Čondrić fantastično je reagirao i sačuvao svoju mrežu.

33' - Dinamo počinje sve više pritiskati. Olmo i Sosa ponovno su sjajno kombinirali na lijevoj strani napada te je Sosa našao Gavranovića u sredini čiji je pokušaj otišao visoko preko gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30' - Čondrić je sada spasio Rudeš! Olmo je odlično prošao po lijevoj strani i ubacio na nekih deset metara gdje je Hajrović pucao po sredini gola te vratar Intera sjajno reagirao.

21' - Veliku priliku imali su Modri nakon skoka Soudanija, ali lopta je otišla pored gola Čondrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20' - Nakon nekoliko pokušaja obje momčadi na samom početku dvoboja, utakmica se smirila.

11' - Gavranović je za malo ostao kratak na ubačaj Borne Sose te je tako propala sjajna prilika za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9' - Hajrović se sjajno riješio svog čuvara i sjurio se prema kaznenom prostoru Rudeša te pao, ali sudac Marić samo je odmahnuo rukom na njegov pokušaj iznude penala.

5' - Prvu veliku priliku na utakmici imao je Rudeš! Budimir je neometan pucao s ruba kaznenog prostora, ali njegov je udarac otišao za malo pored gola Livakovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1' - Počela je utakmica na Maksimiru! Glavni sudac utakmice je Bruno Marić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prošlotjednog poraza Dinama od Lokomotive, Mario Cvitanović podnio je ostavku, a na klupi Modrih naslijedio ga je Nikola Jurčević koji je prije gotovo 15 godina već jednom vodio momčad s Maksimira.

Ista je situacija i u gostujućem sastavu: Rudeš prvi put s klupe vodi Jose Manuel Aira. U samom vrhu napada nalazi se Gavranović, a zaigrat će i Soudani.

Dinamo je uoči početka proljetnog dijela prvenstva imao veliku prednost, ali nakon niza loših rezultata pravo na kiks više nemaju.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo