[FOTO] EVERTON - WEST BROMWICH ALBION 5:2: / Show na Goodisonu: Gibbs udario Jamesa, Slaven Bilić poludio pa dobio crveni karton

Image
Foto: Profimedia

Everton je došao do bodova protiv WBA Slavena Bilića

19.9.2020.
15:24
Profimedia
VOYO logo

Premiership: 2. kolo; Goodison Park - Liverpool

EVERTON - WEST BROMWICH ALBION 5:2

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sve je tako dobro počelo za Slavena Bilića i njegove nogometaše u subotu poslijepodne. Već u 10. minuti momčad iz West Bromwicha povela je 1:0. Matheus Pereira je dodao loptu koju je dobio Grady Diangana na rubu šestnaesterca i pogodio u desnu stranu mreže domaćeg sastava.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

[FOTO] TRENUTAK O KOJEM BRUJI ČITAV LIVERPOOL: Pogledajte što je Bilić radio na Goodisonu

Image

[FOTO] TRENUTAK O KOJEM BRUJI ČITAV LIVERPOOL: Pogledajte što je Bilić radio na Goodisonu

Dva gola zaredom domaćeg sastava u prvom poluvremenu

No, u 31. minuti Everton se vratio. Calvert-Lewin se sjajno snašao nakon jednog centaršuta kada je s pola metra petom pogodio mrežu gostiju. Pregledom VAR snimke, nakon što je pomoćni sudac poništio gol, društvo iz grada Beatlesa izjednačila je.

Kraj prvog dijela donio je dodatna uzbuđenja. The Toffees su poveli nakon akcije u kojoj je Richarlison spustio po loptu i okrenuo oko svojeg čuvara, dodao Jamesu Rodriguezu koji je sjajnim udarcem zabio svoj prvi gol za Everton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sjajnog starta u utakmicu i vodstva, WBA je potonuo. U zadnjoj minuti poluvremena najprije su primili gol, a zatim je Gibbs zaradio crveni karton. Gibbs je držao loptu uz aut liniju pri čemu je James Rodriguez naletio i zaletio se u njega bodycheckom. Englez mu nije ostao dužan pa ga je udario, za što je dobio izravni crveni karton i tu je krenula ludnica. Kada je sudac Dean dosudio odlazak na odmor, Bilić mu je prišao i jasno dao do znanja kako je nezadovoljan njegovim dijeljenjem pravde. Dean mu je stoga pokazao crveni karton pa je Bilić drugo poluvrijeme odgledao s tribina.

The Sun javlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kronologija

"Kolumbijski napadač sudario se s Gibbsom, a potom je neshvatljivo Kieran Gibbs uzvratio udarcem i izletio. Da stvar bude gora, šef Baggiesa Slaven Bilić tada je dobio crveni karton zbog obračuna sa iskusnim i poznatim sucem Mikeom Deanom. Bilić se više puta tražio od Deana da 'provjeri prekršaj', što je možda bila referenca koja je uzrokovala crveni. Jer se Bilić nije smirivao"...

WBA izjednačio na 2:2

Nastavak je donio ljuti odgovor WBA. Perreira je iz slobodnog udarca s 25 metara sjajno pogodio preko živog zida i donio izjednačenje. Nije se dugo čekalo na novi gol. U 58. minuti Everton zabija za 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michael Keane zakucao je loptu u mrežu nakon odbijanca, da bi pet minuta poslije Everton postavio 4:1. WBA se totalno raspao. James je sjajnom loptom izigrao čitavu obranu i dodao Richarlisonu koji probija svoju strani i pronalazi Calvert-Lewin, koji je zabio svoj drugi gol na utakmici.

Točka na i Toffeesa

U 67. bilo je 5:2. Gosti su se, prije toga, spasili samo nakratko. WBA je ponovno očajno branio korner, a Calvert-Lewin je ponovno bio strijelac, za hattrick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 76. minuti Everton je postigao gol, ali sudac je svirao ofsajd. Richarlison se nije slagao s tom odlukom, ali pomoćni sudac je bio siguran u nju. WBA je primio osam pogodaka u prve dvije utakmice i to nije dobro za WBA. Bilića potencijalno čeka kazna, a momčad pod hitno treba popraviti obranu jer će biti još poraza. Everton, s druge strane, nakon dva kola ima maksimalnih šest bodova, dok je WBA na dnu bez boda.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo