Mlada zvijezda Dinama zabila golčinu!

Ako Hajduk i Lokomotiva ne pobijede u ovom kolu, Dinamo bi slavljem u Vinkovcima mogao osigurati osmu uzastopnu titulu prvaka Hrvatske. Modri su na gostovanju kod Cibalije slavili s 1:0.

20.4.2013.
16:01
VOYO logo

Na samom otvaranju najviše se istakao Husejinović koji je već u drugoj minuti zaprijetio vrataru Matkoviću. No, ovaj ipak brani.

Na drugoj strani stalna prijetnja obrani gostiju bio je Dabro. U 8. minuti opalio je preko gola, a četiri minute kasnije njegov udarac glavom također nije našao put do mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda je Jedvaj zabio za vodstvo. Loptu je povukao kroz sredinu terena, došao na 20-tak metara, silovito opalio i zabio golčinu za vodstvo. Bio je to prvijenac mladog stopera u dresu hrvatskog prvaka.

Najbolju priliku do kraja poluvremena propustio je Pavličić kada je u 45. minuti opalio s 20-tak metara, no Kelava je obranio. U nastavku susreta Husejinović je tukao u 49. minuti iskosa, ali lopta je otišla pored gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imala je Cibalia dvije prilike za izjednačenje, u 51. minuti Vitaić je oprobao svoj udarac iz daljine,, a u 73. je Dabro prošao pored dvojice dinamovaca, odlično pucao, no Kelava je spasio Modre.

Do kraja više nije bilo prilika, Dinamo je došao no nove pobjede s kojom bi već u nedjelju i matematički mogao doći novog naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo