DINAMO – SLAVEN BELUPO 1-0: / Oršić slomio otpor Slavena, Dinamo rutinski u polufinale Kupa

Image
Foto: Pixsell

Hrvatski prvak Dinamo izborio je prolazak u polufinale Kupa Hrvatske

5.12.2018.
21:25
Pixsell
VOYO logo

Nogometaši Dinama posljednji su, četvrti sudionik polufinala hrvatskog Kupa nakon što su u četvrtfinalu na stadionu Maksimir pred 2.000 gledatelja pobijedili Slaven Belupo sa 1-0. Pogodak odluke zabio je Mislav Oršić u 23. minuti.

Prvu veliku priliku na utakmici Dinamo je imao u 20. minuti, kada nakon ubačaja Hajrovića, Gavranović nije uspio zabiti. Slaven Belupo je spasio vratar Filipović. No tri minute kasnije 'modri' su poveli. Nakon ubacivanja Stojanovića lopta se odbila od vratnice, a Oršić je mirno pospremio loptu u praznu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateus zapucao priliku Belupa

Najbolju priliku Slaven Belupo je imao u 50. minuti kada je Mateus pucao s desne strane, ali je lopta otišla pokraj vrata. Gosti su odličnu priliku imali i u 82. minuti kada se Theophile poskliznuo i izgubio loptu u kaznenom prostoru, ali je stvar spasio Livaković.

Dinamo je pobjedu mogao potvrditi u sudačkoj nadoknadi kada se Olmo našao ispred Filipovića, no vratar gostujuće momčadi je sjajno reagirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UŽIVO: DINAMO - SLAVEN BELUPO 1-0

Dinamo Zagreb: Livaković, Musa, Dilaver, Theophile – Catherine, Stojanović, Šunjić, Ademi, Olmo, Hajrović, Oršić, Gavranović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Belupo: Filipović, Musa, Zirdum, Puclin, Karamarko, Vidović, Gordana, Goda, Bongongui, Lima Cruz, Doležal

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GNK Dinamo Zagreb - NK Slaven Belupo Rezultati uživo


Tekst se nastavlja ispod oglasa

46' - Počelo je drugo poluvrijeme na Maksimiru!

45' - Kraj prvog poluvremena!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22' - GOOOOL! Dinamo je nakon nešto više od 20 minuta slomio otpor gostiju. Stojanović je držao loptu na rubu šesnaesterca, sjajno ubacio za Oršića koji gađa stativu. Međutim, lopta se odbija nazad do Dinamovog napadača koji ne griješi!

18' - Dinamo je, kao što je i očekivano, bolje krenuo u utakmicu te kontrolira posjed i tempo. Za sada nema većih prilika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1' - Počela je utakmica na Maksimiru

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo