BJELICA NAJAVIO PAKLENU POSTAVU CITYJA: / Trener Modrih zabrinuo izjavom o jednom od ključnih igrača

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Bjelica je rekao kako očekuje 8-9 top igrača Cityja u prvom sastavu

10.12.2019.
18:40
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Uoči susreta posljednjeg kola skupine C Lige prvaka protiv Manchester Cityja, nogometaši Dinama korak su do još jednog "prezimljavanja" u Europi. Nakon što su prošle godine dogurali do osmine finala Europske lige i tako prvi put nakon skoro pola stoljeća dočekali proljeće u Europi, Modri ove sezone mogu izboriti nastavak natjecanja i u Ligi prvaka. Međutim, u posljednjih 90 minuta natjecanja po skupinama mogu i ispasti iz Europe.

Zanimljivo, u skupina C u kojoj se nalazi Dinamo, najveća je drama od svih osam skupina. Jedina je to skupina u kojoj svi mogu do osmine finala Lige. City je već osigurao drugi krug, a dalje mogu i Šahtar, Dinamo, te Atalanta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MODRI MOGU U OSMINU FINALA, ALI I OSTATI BEZ SVEGA: /

Utakmica sezone počinje u neuobičajenom terminu, evo tko je prenosi

Image
MODRI MOGU U OSMINU FINALA, ALI I OSTATI BEZ SVEGA: /

Utakmica sezone počinje u neuobičajenom terminu, evo tko je prenosi

U posljednjem kolu Dinamo će u srijedu na punom Maksimiru dočekati Manchester City, a u drugom susretu se sastaju Šahtar i Atalanta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo ide po pobjedu

Uoči najvažnije utakmice sezone na Maksimiru pred medije su stali trener Modrih Nenad Bjelica te "jedinica" Dinama i Vatrenih Dominik Livaković.

"Dinamu sutra jedino igra pobjeda. Pred napim navijačima koji će, nadam se, ispuniti stadion, bit će nam lakše biti nešto ofenzivniji. Pokušat ćemo iznenaditi jednu od najboljih momčadi na svijetu. Bez obzira na to Dinamo želi pobijediti i tako ćemo pristupiti toj utakmici", rekao je Bjelica na početku presice te se osvrnuo na postavu Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne može Guardiola puno mijenjati sastav koji je prijavio za Ligu prvaka. On će sutra nastupiti s najboljim što ima. Očekujemo sutra 8-9 top igrača u njihovoj momčadi i jednog ili dvojicu mlađih. Sigurno smo da će biti jako jaki sutra na terenu. Ono što mi očekujemo je jaki Dinamo na terenu", rekao je Bjelica.

Šahtar smo već zaboravili

"Svejedno je tko igra za City s obrizom koliko su oni kvalitetni. Vidi sam da neće biti pet-šest njihovih igrača. Mi moramo gledati sebe i idemo po pobjedu sutra, da bi mogli opet slušati himnu Lige prvaka na Maksimiru. Dat ćemo sve od sebe", rekao je Dominik Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica o je progovorio o mentalnom stanju igrača nakon Šahtara.

"Mi smo to zaboravili odavno. Fokusirani smo na ovu utakmicu, hoćemo dati najbolje od sebe i pobijediti. Bilo kakvo vraćanje u prošlost nas ne zanima jer nismo takav tip ljudi ni takav tip momčadi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na stanje u momčadi Dinama što se tiče ozljeda igrača, a napomenuo je da mu se jedan od ključnih igrača i trenutno najbolji stoper kojeg ima za sutrašnju utakmicu sinoć loše osjećao.

""Manchester City ima određene probleme u prvenstvu zbog mnogih ozljeda. Imaju gost ritam kao i Dinamo. naravno da je engleska liga puno konkurentnija nego naša. Vidim tu razlog njihovih slabijih igara u prvenstvu. Što se nas tiče, sve je isto. Nemamo Leovca sutra, Perić i Theophile su kažnjeni, Dilaver je imao jučer malu temperaturu, ali mislim da bi trebao sutra biti spreman", zaključio je Dinamov strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo