UTUČENI NOGOMETAŠI RIJEKE PRIZNALI U ČEMU SU GRIJEŠILI: / 'Fantastično prvo poluvrijeme, glupi gol i Livaja kao prevaga'

Image
Foto: PIXSELL

Nogometaši Rijeke oprostili su se od Europe odigravši 2-2 protiv AEK-a u ogledu kojem je domaćin bila Atena.

23.11.2017.
23:20
PIXSELL
VOYO logo

Jasno, predstoji igračima koje vodi Matjaž Kek još poslastica na Rujevici, ogled protiv Milana, no igrači Rijeke su se već (i izjavama) oprostili od nastvaka turnira.

Image
TUGA, NEVJERICA I SUZE: /

Rijeka povela s dva gola, imala utakmicu u svojim rukama - pa sve prokockala i ispala iz Europe

Image
TUGA, NEVJERICA I SUZE: /

Rijeka povela s dva gola, imala utakmicu u svojim rukama - pa sve prokockala i ispala iz Europe

"Prvo poluvrijeme odigrali smo fantastično, zabili dva gola i imali još dvije šanse. Oni nisu stvorili niti jednu izglednu situaciju i onda se dogodi ono što se ne smije niti jednoj momčadi koja igra u Europi. Tako primiti gol...", kazao je Filip Bradarić u mikrofon HRT-a po završetku ogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvih 45 minuta bilo je vjerojatno najbolje što smo odigrali ove sezonu. Istrošili smo se u nastavku", priznao je dodavši da je ulazak Marka Livaje za AEK bio trenutak koji je prelomio susret budući da je on 'igrač koji radi prevagu, navlači igrače na sebe, prava je kvaliteta'.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je uspona i padova u ovoj sezoni, trenutaka u kojima smo igrali odlično i onih koje smo odigrali u grču. Šteta, danas smo pokazali da možemo kada smo mirni i agresivni. U zadnjoj utakmici se utakmici treba pokazati u dobrom svjetlu. Nadamo se pobjedi", zaključio je Bradarić i napravio mjesta Mariju Gavranoviću.

"Šteta, jer prvo poluvrijeme je stvarno bilo dobro, trebali smo voditi tri četiri razlike a jedva smo izvukli neodlučeno. U 45. minuti imamo aut i umjesto da nabijemo loptu napravimo pogrešku i primimo glupi gol. Plan je bio nastaviti u nastavku igrati kao u prvom dijelu, ali nismo uspjeli, oni su stigli do izjednačenja", kazao je Gavranović uz zaključak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener je govorio da nastavimo tako, da pazimo na centaršuteve, ali mi smo stalno kasnili jedan korak, trošili smo se. Imamo još jednu utakmicu i želimo pred domaćom publikom pokazati pravo lice Rijeke i u dobroj utakmici izvući pozitivan rezultat."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo