Utakmica koju Rijeka čeka godinama: 'To bi bilo ravno samoubojstvu!'

'Naši želja i cilj u utakmici protiv Seville je doći do pozitivnog rezultata. To je jedina vodilja i imperativ. Moja želja kao trenera jest da pred punom Kantridom odigramo pravi europski susret.

1.10.2014.
20:13
VOYO logo

Rijeka je u prvom kolu nesretno izgubila na gostovanju kod Standarda u Belgiji, (2:0), ali sada ju čeka novi veliki okršaj, ogled 2. kola skupine G protiv Seville na Kantridi.

"Ima li veće motivacije od imena koji nosi protivnik? Je li riječ o najjačem protivniku? Osobno, Sevilla mi se stvarno sviđa kao momčad, njihova je igra prototip modernog nogometa. Cijenim način rada trenera Unaija Emeryja", izjavio je trener Kek uoči velikog dvoboja kakav Kantrida čeka već godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo su susreti za koje se živi. Činjenica da Sevilla dolazi kompletna, veliko je priznanje. I neće Španjolcima biti lako ako budemo pravi. Tražit ću od svojih igrača da idu na glavu, da pokažu zube. Želim u njihovim očima vidjeti vatru, jedino se tako može do dobrog rezultata. Igrati na 'nulu' protiv Seville, ravno je samoubojstvu. Stoga ćemo itekako razmišljati i o napadu, no moramo realizirati šanse, ako ih budemo imali. U Europi se svaki promašaj kažnjava. Pokažimo kakav se nogomet igra u Hrvatskoj!".

//www.youtube.com/embed/SZoIP0goTpw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte što su sve Matjaž Kek i najbolji strijelac Andrej Kramarić rekli na presici uoči dolaska Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo