USPJEH DINAMA PRIVUKAO JE POZORNOST VELIKANA: / Ovo su igrači koji možda neće dočekati proljeće u Maksimiru

Image
Foto: PIXSELL

S dobrim rezultatima dolaze i izdašne ponude za njihove kreatore

9.11.2018.
11:42
PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je velikom pobjedom protiv Trnave osigurao europsko proljeće i ostvario možda i najveći rezultat u zadnjih 50 godina pa razloga za slavlje u klubu ne nedostaje. Osim toga, u blagajnu se slila i osjetna zarada od četiri pobjede u grupnoj fazi Europa lige, a Modre očekuje i nagrada za prolazak skupine.

Image
TRENER SVIH TRENERA ZA NET.HR O POVIJESNOM USPJEHU MODRIH: /

'Sad kad sam u penziji to mogu otvoreno reći...'

Image
TRENER SVIH TRENERA ZA NET.HR O POVIJESNOM USPJEHU MODRIH: /

'Sad kad sam u penziji to mogu otvoreno reći...'

Kad se sve to zbroji u Maksimiru već sada mogu biti zadovoljni rezultatom, bilo bodovnim ili onim financijskim i sve što dolazi doživljavati isključivo kao bonus. Međutim, svaki uspjeh za sobom nosi posljedice koji nisu uvijek nužno pozitivne pa se tako i sada pojavljuju problemi za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kad god momčad koja u europskim okvirima ima staturu kakvu Dinamo ima napravi rezultat sličan ovome upale se alarmi u svim velikim europskim klubovima. Naravno, ne zato što se osjećaju posebno ugroženo od strane Modrih, iako ni to nije zanemareno, već zato što ta momčad očito ima neke igrače koje vrijedi pogledati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skaut službe pomno prate situaciju

Otprije je poznato kako nogometaši koji igraju u Maksimiru gotovo cijelo vrijeme igraju u izlogu, a dobre igre ove sezone sigurno će dovesti do interesa velikih klubova za neke igrače. Još od prošlog ljeta postoji interes nekoliko klubova za Arijana Ademija, ali čini se kako je on jedan od onih za koje se Dinamo ne mora brinuti jer je nekoliko puta istaknuo kako su mu bitni samo Zagreb i plava svlačionica.

Osim Ademija najzanimljivija imena za strane skaute su Dominik Livaković, Dani Olmo i Ivan Šunjić. Prva dvojica već neko vrijeme stoje kao prioriteti nekih klubova, Olma je htjela vratiti i Barcelona u čijoj je školi stasao, a ponude su odbijane. Kako smo nedavno mogli čuti od Bjelice, Olmo može ići samo ako je netko spreman platiti 25 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovom junaku raste cijena

Ako izuzmemo Šunjića koji je klubovima zanimljiv, ali Dinamo gotovo sigurno još za njega ne može dobiti novac koji bi zadovoljio njihove apetite, kao moguća meta velikana ostaje još samo Amer Gojak. Nedavno je dobio poziv Roberta Prosinečkog, a bio je i glavni čovjek jedne od najvećih Dinamovih utakmica u povijesti, to se sigurno cijeni na tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Maksimira već neko vrijeme odašilju signale prema kojima je jasno kako prodaja nije prioritet, ali ako dođe neka nemoralna ponuda onda je jasno kako će taj nogometaš odmah početi s pakiranjem jer čak ni financijski osigurani Dinamo ne može odolijevati dovijeka.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo