Evo tko je od Cristiana Ronalda napravio 'stroj'!

Usain Bolt ustrajan je u ideji članstva u momčadi Manchester Uniteda. Ako već ne u svojstvu nogometaša, onda barem u trenerskoj ulozi. 'Otkad sam pomagao Ronaldu 2009.

12.8.2012.
16:29
VOYO logo

Na Olimpijskim igrama u Londonu je Bolt učinio isto što i u Pekingu četiri godine ranije, osvojio je tri zlatne medalje, na 100 i 200 metara, te u jamačanskoj štafeti 4x100 metara. Bolt je opet ponovio ono što je i ranije govorio, kako silno želi dobiti priliku zaigrati za Manchester United. No, ako Sir Alex Ferguson ipak u njemu ne prepozna nogometaša vrijednog ugovora s Crvenim vragovima, Bolt je spreman ponuditi svoju stručnu pomoć.

"Ne znam hoće li mi Alex Ferguson ponuditi probni rok ili ne. No, čak i ako se to ne dogodi, spreman sam doći u taj klub i pomoći napadačima kao što sam svojedobno pomogao Cristianu Ronaldu. Učinio bih sve što je u mojoj moći kako naslov prvaka opet ne bi završio u rukama Manchester Cityja. Otkad sam pomagao Ronaldu 2009. godine on zabija 40 golova po sezoni. Sumnjam da bi mu to uspijevalo bez mojih treninga. United ima toliko brzih i vještih igrača kao što su Nani ili Ashley Young. Ukoliko usavrše svoju sprintersku tehniku, siguran sam da će biti nemoguće igrati protiv njih. Kada god Alex Ferguson zatreba moju pomoć, bit će mi zadovoljstvo doći i pomoći, kao što sam pomogao i Ronaldu. Manchester United je moja momčad", zaključio je Bolt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo