URNEBESNI SLAVEN BILIĆ: / 'U mojoj obitelji smo svi Čekičari, mislim da ni moji psi ne navijaju za Spurse'

Image
Foto: AFP, LINDSEY PARNABY

Bivši izbornik Vatrenih, sad menadžer na klupi West Hama Slaven Bilić, na svoj specifičan način najavio je sutrašnji sraz sa Tottenhamom na White Hart Laneu u sklopu 13. kola Premier lige.

21.11.2015.
14:29
AFP, LINDSEY PARNABY
VOYO logo

"U mojoj obitelji smo svi Čekičari. Mislim da čak ni moji psi ne navijaju za Spurse, no provjerit ću. Jutros su me nekako čudno gledali", nasmijao se Bilić.

West Ham neće imati lagan zadatak protiv Tottenhama. Ovo je jako važan sraz za oba kluba. Jer, obje momčadi imaju 21 bod i nalaze se na petom (Tottenham), odnosno šestom mjestu (West Ham) Premier lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Veliki rivali

"Ne, ne osjećam nikakvu odbojnost prema Tottenhamu. Ali oni su londonski klub i naš rival. Ova utakmica puno znači jer puno naših navijača radi s njihovima. I zato je jako dobro pobijediti da naši navijači mogu njihove zadirkivati na poslu. Ako izgubimo, neće im biti ugodno" jasan je Bilić.

U posljednja tri gostovanja na White Hart Laneu West Ham je dvaput pobijedio i jednom remizirao. Stoga, s optimizmom Čekičari dolaze na White Heart Line.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spursi znaju da smo klub koji im može stvoriti probleme. Ne bi bilo prvi put da se to dogodi. Prošle sezone su se izvukli s 2:2. West Ham je vodio 2:0, a Spursi su izjednačili u 96. minuti. Puni smo samopouzdanja jer znamo da možemo s bilo kim ako igramo kako znamo", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo