melem za uši / Uprava 'čekićara' podržala hrvatskog stručnjaka: '100 posto smo uvjereni da je Bilić trener za West Ham'

Image

Katastrofalni rezultati Bilićeve momčadi (četiri poraza i jedan remi u posljednjih pet kola) dali su povoda medijima da se raspišu o Bilićevoj smjeni, no klupska uprava je demantirala te natpise

3.4.2017.
22:11
VOYO logo

Upravni odbor londonskog West Hama prekinuo je nagađanja otkočkih medija o skoroj smjeni hrvatskog menadžera Slavena Bilića.

"Kako bi okončali nagađanja, Upravni odbor ističe da je 100 posto uvjeren u to da Bilić ima sposobnosti da vodi West Ham. Također, svjesni smo da Bilić i njegov stručni stožer imaju potporu svih igrača i velike većine navijača. Upravni odbor poziva navijače da pruže podršku treneru i igračima uoči važnih utakmica", stoji u priopćenju 'čekićara' na internetskoj klupskoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katastrofalni rezultati Bilićeve momčadi (četiri poraza i jedan remi u posljednjih pet kola) dali su povoda medijima da se raspišu o Bilićevoj smjeni, a već su mu pronašli i potencijalne zamjenike. Najčešće spominjana imena bila su ona Rafe Beniteza, Roberta Mancinija i Jaapa Stama. 

"Individualne pogreške koštale su nas poraza. Ne mogu lagati i reći kako je atmosfera nakon utakmice bila dobra. Naravno da nije, kako bi i mogla biti nakon četiri uzastopna poraza", prokomentirao je Bilić nakon subotnjeg poraza na gostovanju kod Hull Cityja (1-2). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham se trenutno nalazi ma 14. mjestu premijerligaške ljestvice s 33 osvojena boda, tek šest bodova od zone ispadanja, no ovakvi komentari iz uprave će zasigurno pružiti našem stručnjaku dodatni motiv. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo