ŠPANJOLCI OPET PIŠU O RAKITIĆU I TRANSFERU IZ BARCELONE: /

'Zbog jedne stvari promijenio je odluku'

Image
Foto: Profimedia

Vatreni je opet zadobio povjerenje trenera Ernestea Valverdea

26.12.2019.
10:43
Profimedia
VOYO logo

S početkom 2020. godine kreće zimski prijelazni rok u Europi. On će dati odgovore na brojna pitanja, a riješit će se i sudbina nekolicine igrača Barcelone. Među njima najviše interesa privlače imena ArturaVidala i Ivana Rakitića.

Mundo Deportivo posvetio je zbog toga i nekoliko redaka Vatrenom. Bilo je puno govora da će sigurno ove zime napustiti Camp Nou, ali sve se promijenilo u posljednjih mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Hrvatom je sve jasno. Nekoliko mjeseci nakon što je bio zamrznut na klupi i kratko nakon intervju u kojem je rekao da se osjeća kao dijete kojem su uzeli loptu, Rakitić je još jednom dobio povjerenje Ernestea Valverdea. Od tada je započeo sve susrete Barcelone. Međutim, prije nego što ga je Valverde vratio u sastav, željelo ga je nekoliko klubova, posebno Juventus i Inter. Bio je povezivan i s Atletico Madridom, ali su crveno-bijeli demantirali te glasine. Rakitić je promijenio odluku otkako je opet postao starter i sada više ne želi otići", piše Mundo Deportvio.

Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitic of FC Barcelona Barcelona v Mallorca, La Liga, Football, Camp Nou, Spain - 07 Dec 2019, Image: 486994977, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsjetili su i na njegovu izjavu iz svibnja kada je rekao kako mu je san osvojiti još jednu Ligu prvaka s Barcelonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To mu je trenutačna motivacija, a idućeg ljeta, godinu dana prije istaka ugovora, odlučit će što će napraviti", zaključuju.

U španjolskoj je pauza sve do 3. siječnja kada se nastavlja prvenstvo. Nogometaši Barcelone na travnjak će u subotu 4. siječnja kada gostuju kod Espanyola u gradskom derbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo