UOČI NAJVAŽNIJE SEZONE U KARIJERI: / Andrej Kramarić dobio konkurenciju u Leicesteru

Image
Foto: AFP

Japanski reprezentativac Shinji Okazaki novi je igrač Leicestera. Japanski napadač potpisao je ugovor za Lisice vrijedan deset milijuna eura.

27.6.2015.
12:29
AFP
VOYO logo

Tako će Andrej Kramarić u sljedećoj sezoni imati još veću konkurenciju u napadu. Bivši igrač Dinama i Rijeke zimus je doveden u Leicester, no hrvatski reprezentativac nakon briljantne polusezone u domaćem prvenstvu, u kojem je zabio 27 pogodaka u službenim utakmicama, ipak je zakazao u spomenutom engleskom prvoligašu.

Barem što se golgeterske učinkovitosti tiče. Tako Hrvat nije opravdao očekivanja struke Leicestera. Iz razloga, što je Kramarić u drugom dijelu sezone zabio svega tri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loša vezna linija

No, treba ipak uzeti u obzir i proces prilagodbe, kao i slabiju napadačku učinkovitost čitave momčadi do ožujka ove godine. Uz to, vezna linije Leicestera je u dobrom dijelu sezone bila poprilično loša, pa Kramarić nije dobivao dobre lopte u napadu.

Kramarić bi u sljedećoj sezoni trebao zabijati više golova i biti jedan od najvažnijih igrača trenera Nigela Persona. Uz to, dolazak Okazake dobra je stvar za momčad i širinu koju će Leicester imati u napadačkom dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premierliga kao san

"Jako sam sretan što sam ovdje. San mi je igrati u Premiershipu. Uzbuđen sam što ću moći vidjeti koji su mi dometi u ovoj konkurenciji. Nastojat ću zabiti što više golova i usrećiti navijače", izjavio je Okazaki.

Okazaka je prošle sezone u dresu Mainza zabio 14 pogodaka u 35 nastupa, od čega 12 u Bundesligi. U dresu seniorske reprezentacije Japana Okazaka ima upisan 91 nastup i postignuta 43 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo