UOČI DERBIJA KALINIĆ PORUČIO: / 'Stalno se čujem s Mandžukićem, iako smo konkurenti cijeli život'

Image

U nedjelju se igra derbi za vrh talijanske Serie A, u kojemu Juventus dočekuje Fiorentinu. Bit će to dvoboj petoplasirane i druge momčadi, između kojih je pet bodova razlike.

12.12.2015.
16:58
VOYO logo

"Poznajem Mandžukića cijeli život, još dok sam igrao u Hajduku, a Mario za Dinamo", kazao je Nikola Kalinić za talijanski Sport Mediaset.

"Uvijek smo bili konkurencija, uključujući i borbu za nacionalni dres. Unatoč svemu smo prijatelji, a otkako sam u Italiji komuniciramo još i češće", dodao je Kalinić koji je za Fiorentinu ove sezone zabio devet golova u prvenstvu. Mandžukić je za Juve ove sezone tri puta tresao mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Scudetto nije nemoguća misija'

Dobrim igrama Fiorentina je oživjela nadu u naslov prvaka koji nije osvojila već 45 godina.

"Od početka sezone smo u vrhu ljestvice. Mnogi su očekivali da ćemo pasti, prije ili kasnije, ali ja ne vjerujem da je osvajanje 'scudetta' za nas nemoguća misija", dodao je Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dokazali smo da možemo igrati stalno na istoj razini što je odlika velikih momčadi. Puno je još do kraja, ali napravit ćemo sve na naslov dovedemo u Firencu", zaključio je Nikola koji bi mogao dobiti nadimak nadimak Firentinac, kao slavni renesansni kipar koji je dovršio gradnju šibenske katedrale Sv. Jakova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo