UNITED PRIPREMA TEREN ZA ZIDANEA: / 'Mourinho će već ovog vikenda biti bivši, a klupu će privremeno preuzeti ikona kluba'

Image
Foto: AFP

Posljednjih dana engleski mediji uporno ističu da je Portugalcu došao kraj.

6.10.2018.
8:24
AFP
VOYO logo

Portugalski stručnjak Jose Mourinho izgubio je povjerenje vrha Manchester Uniteda i ovog će vikenda dobiti otkaz bez obzira na ishod prvenstvene utakmice s Newcastleom, tvrdi Mirror. Pozivajući se na izvore iz vrha kluba navode da je Mourinho došao do točke nakon koje nema povratka i da je odluka već donesena. Prema dogovoru trebalo bi mu pripasti 20 milijuna funti otpremnine.

Portugalac se svojim pristupom i ponašanjem posljednjih mjeseci udaljio od igrača, navijača i osoblja kluba tako da je vodstvu kluba, predvođenim izvršnim direktorom Edom Woodwardom, prekipjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izabran nasljednik

Mourinho je, inače, u petak u 8 ujutro održao trominutnu konferenciju za novinare na kojoj je izgledao kao da se pomirio sa sudbinom. United je trenutno deseti na ljestvici s devet bodova manje od vodećeg Manchester Cityja, i bez pobjede u posljednje četiri utakmice u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije remija s Valencijom sredinom tjedna navijači su ih izviždali, a upravo je navodno to uvjerilo vodstvo kluba da je vrijeme za promjenu.

Engleski mediji kao najvećeg kandidata za njegovog nasljednika ističu francusku legendu Zinedinea Zidanea. Također, navodi se da bi klupu privremeno mogao preuzeti Michael Carrick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, Sky javlja da su iz Uniteda odbacili Mirrove tvrde da jće Portugalac biti smijenjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo