UNITED IDENTIFICIRAO ČOVJEKA KOJI NA LJETO MORA NOSITI NJIHOV DRES: / Svi resursi bit će preusmjereni u njegovo dovođenje

Image
Foto: AFP

Stup obrane drugoplasirane momčadi Serie A glavna je meta Crvenih vragova

29.1.2019.
20:28
AFP
VOYO logo

Manchester United kao glavnu metu u ljetnom prijelaznom roku vidi stopera Napolija, Kalidoua Koulibalyja. Ovaj 27-godišnjak je navodno već pregovarao s Unitedom te je postojala opcija da već u siječnju dođe u ekipu iz Manchestera.

Ipak, dvije ekipe se nisu uspjele dogovoriti, a kako prenosi London Evening Standard, United neće tako lako odustati od ovog sjajnog stopera te će sve snage usmjeriti ka njegovom dovođenju u sljedećem prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogu ga dovesti tek na ljeto

Manchester United nakon dolaska Ole Gunnara Solskjaera igra sjajno, upisali su osam vezanih pobjeda, ali su samo tri puta uspjeli sačuvati svoju mrežu u tih osam utakmica te su spremni potrošiti dosta novca kako bi doveli pojačanje u zadnjoj liniji.

Koulibaly je ove sezone odigrao 25 utakmica za Napoli u svim natjecanjima i navodno je sretan na San Paolu. Također mediji u Engleskoj javljaju kako je Solskjaer trenutno više fokusiran na odlaske nego na dolaske igrača pa se očekuje odlazak određenih igrača i dolazak Koulibalyja tek na ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo