UNATOČ SVEMU ŠTO MU JE JUVENTUS NAPRAVIO OVE GODINE, MANDŽO JE OSTAO GOSPODIN: / Pročitajte njegov emotivni oproštaj od Torina

Image
Foto: AFP, Filippo MONTEFORTE

Podsjetimo, Mandžukić ove sezone nije upisao niti jedan nastup za Staru Damu

25.12.2019.
18:27
AFP, Filippo MONTEFORTE
VOYO logo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić u utorak je i službeno potvrđen kao novi igrač katarskog Al Duhaila. On je stavio potpis na ugovor koji ga veže za tu momčad do ljeta 2021., objavio je katarski klub.

Podsjetimo, Mandžukić ove sezone nije upisao niti jedan nastup za Staru Damu. Bivši hrvatski reprezentativac povodom svog odlaska iz Juventusa u kojem je proveo četiri sezone i zabio 44 pogotka oglasio se na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SIR ALEX FERGUSON ODAO POČAST LUKI MODIĆU: /

'Bila je to moja posljednja prilika, a onda je ušao on i ubio nas'

Image
SIR ALEX FERGUSON ODAO POČAST LUKI MODIĆU: /

'Bila je to moja posljednja prilika, a onda je ušao on i ubio nas'

'Hvala prekrasnim navijačima'

"Nemoguće je sažeti oproštajnu poruku nakon četiri i pol godine, ali nadam se da ste svi vidjeli moju strast prema klubu i momčadi u svakoj utakmici koju sam odigrao za Juventus. Veliko hvala gospodi Allegriju i Marotti jer su me htjeli u Torinu - bio mi je privilegij igrati za Juventus, a proteklih nekoliko mjeseci neće promijeniti moje poštovanje i ljubav koju osjećam za ovaj klub.

Želim zahvaliti svim suigračima s kojima sam igrao svih ovih sezona - stvarno sam uživao u svakoj bitci s vama, a osvojili smo ih mnogo. Neću zaboraviti sve one pobjede i trofeje, rezultate naše kvalitete, naporan rad i momčadski duh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko hvala i stručnom stožeru koji je svoj posao odradio iza kulisa - trenerima, liječnicima, fizioterapeutima i svim ostalim osobama koje se brinu da igrač Juventusa radi u najboljim mogućim uvjetima i da bude uspješan.

Napokon, najveća hvala prekrasnim navijačima koji su pravi razlog zašto je klub tako velik i uspješan. Stvarno sam zahvalan na podršci koju ste mi pokazali od prvog dana. Da zaključim, uvijek sam davao sve od sebe za Bianconere. Želim vam sve najbolje! A što se mene tiče, vrijeme je za novo poglavlje. Zauvijek vaš Mario", napisao je Mandžo na svoj Instagram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo