Umorni Mandžukić ispalio provalu dana!

Nakon utakmice na Marakani, vidno umorni hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić u kamere je, možda i nesvjesno, ispalio nevjerojatnu izjavu.

6.9.2013.
23:28
VOYO logo

'Moramo biti zadovoljni na kraju s bodom. Umoran sam... Krivo smo shvatili izbornikove upute prije utakmice, rekao nam je da pustimo Srbe da igraju, a mi smo to shvatili tako da smo ih pustili do našeg gola. Pogrešno smo se razumjeli. Kad smo na poluvremenu popričali, popravili smo to i igrali bolje. Šteta na kraju zbog primljenog gola, što nismo napravili više", rekao je Mario Mandžukić i o atmosferi dodao: "Uživam igrati na punom stadionu..."

Izbornik Igor Štimac je zračio samopouzdanjem u zadovoljstvom kao da je Hrvatska razbila Srbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U konačnici s obzirom na rezultat iz Škotske, odmor će nam dobro doći. Možemo žaliti za trijumfom, imali smo situaciju koja je mogla rezultati s tri boda. T jedna pogreška kod gola je bila nedopustiva s toliko iskusnih igrača na terenu, na kraju nas je koštala opasnosti na terenu. Imamo korner, trebamo izvesti akciju i grubo pogriješimo i stavimo Šimunića u situaciji da radi direktni crveni karton. Ne krivim njega, napravio je što je mogao", rekao je izbornik Štimac i na pitanje o bezidejnosti hrvatske igre dodao:

//www.youtube.com/embed/PdQysKeRPeM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to bila bezidejna Hrvatska, to je bila Hrvatska s planom igre, planom koji je funkcionirao sve do isključenja Šimunića. Dao sam igračima do znanja da puste inicijativu, Mihajlović je krenuo s pet igrača Benfice, pokušavao iskoristiti njihovu uigranost. Mi smo ih pustili, jer smo znali da ce pasti. Nisu nam neke probleme stvorili u prvom poluvremenu...", pričao je Štimac kao da je on gledao neku drugu utakmicu u paralelnom svijetu.

Štimac je bio i potpuno realan oko situacije u skupini:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebamo se početi pripremati za kvalifikacije, voditi računa o kartoniranim igračima i doći u najboljoj formi u play-off. Čestitam igračima, trebalo je istrpiti uvrede. Izbacili smo suparnika, a mi idemo dalje. Pozdrav Vukovaru i svima u Lijepoj našoj, nadam se da nismo razočarali."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo