Ukrajinski rulet: Svaka peta prostitutka ima HIV!

'Tisuće engleskih navijača juri u ralje HIV-a na Europskom prvenstvu u nogometu ovoga ljeta.

27.3.2012.
13:04
VOYO logo

Britanski tabloid tvrdi da je u svom istraživanju kontaktirao pet prostitutki preko udruge za podršku oboljelima od HIV-a u Donjecku i svih pet je priložilo medicinsku dokumentaciju koja dokazuje da su zaražene.

24-godišnja Kate, navodi Sun, nikada zbog toga nije prestajala s 'poslom' u istočnom dijelu Donjecka, gdje će engleska reprezentacija igrati protiv Francuske i Ukrajine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Engleski navijači će me učiniti milijunašicom", izjavila je kroz smijeh 24-godišnja prostitutka i objasnila:

"Neću povećavati svoju cijenu od 100 dolara (63 funte), ali s darežljivim klijentima bih mogla zaraditi i do 1.100 dolara dnevno", ispričala je i dodala kako se njeni klijenti ne mogu zaraziti jer uvijek inzistira na upotrebi kondoma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, HIV joj je dijagnosticiran u 19. godini, nakon što je prakticirala seks bez zaštite sa svojim dečkom.

"Vro sam pažljiva, ali naravno da neću reći svojim klijentima da imam HIV, to bi sve pokvarilo. Ja sam sretna jer se virus nije aktivirao. I dalje izgledam odlično, a lijekovi pomažu da moj organizam normalno funkcionira. Puno je djevojaka u Ukrajini kao ja", zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Ukrajina ima najvišu stopu zaraženosti HIV-om u Europi - čak 500.000 ljudi je zaraženo, što je više od jedan posto populacije od 46 milijuna, piše The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo