UGLEDNI STRUČNJAK POTVRDIO ONO O ČEMU SE TJEDNIMA PIŠE: / Modriću stigle sjajne vijesti, 'Igrači poput njega ovaj sport čine boljim'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac igra kao u najboljim danima te je zbog toga zaslužio novi ugovor

28.1.2021.
10:01
Profimedia
VOYO logo

Dogovor o produljenju ugovora vrlo je blizu. Dogovoreni su zadnji detalji i uskoro će sve biti potpisano. Modrić ostaje. Tom je rečenicom poznati talijanski stručnjak za transfere, Fabrizio Romano, gotovo potvrdio on o čemu se nagađa već neko vrijeme.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije potvrdio prije desetak dana kako razgovor s Real Madridom oko produženja ugovora koji istječe 30. lipnja "ide u dobrom smjeru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovaram s klubom i sve ide u dobrom smjeru. Zadovoljan sam kako se razvijaju stvari, no ne mogu reći više", izjavio je veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor i legendarni igrač Real Madrida Emilio Butragueno nakon pobjede tog kluba nad Alavesom u posljednjem kolu Primere također je progovorio o Modriću i njegovoj budućnosti u Realu.

“Postoje igrači poput Modrića koji ovaj sport čine boljim. Njegova dodavanja u prvom poluvremenu bila su izvrsna. Luksuz je za nas da ga imamo”, prenosi njegovu izjavu Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dao nam je toliko toga, još uvijek nam daje toliko i nastavit će to činiti”, poručio je direktor Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je trenutno najstariji igrač u Real Madridu, a trener Zinedine Zidane ga od kraja listopada drži konstantno u udarnoj postavi. U posljednje vrijeme ga ne štedi kao na početku sezone.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo