PROSLAVLJENI SRPSKI STRUČNJAK I ČOVJEK KOJEG SVI SLUŠAJU PREPORUČIO KOVAČA VELIKANU: /

'On je savršen za njih'

Image
Foto: Profimedia

Po njegovom mišljenju on bi im trebao biti prvi izbor

8.6.2020.
22:28
Profimedia
VOYO logo

Bivši igrač Crvene zvezde i nekadašnji reprezentativac SFRJ, DragoslavStepanović (71), koji je izrastao u trenersku legendu u Njemačkoj, smatra da je NikoKovač idealan za klupu Borussije Dortmund. Izjavio je to u razgovoru za njemački Sport1.

Image
PRIČA GODINE KOJA SE PROVUKLA ISPOD RADARA: /

Kako je Kovač zamalo upropastio najveću zvijezdu i glavnog igrača Bayerna

Image
PRIČA GODINE KOJA SE PROVUKLA ISPOD RADARA: /

Kako je Kovač zamalo upropastio najveću zvijezdu i glavnog igrača Bayerna

“Čujemo se telefonski ili porukama s vremena na vrijeme. Niko Kovač je sjajna osoba i nadam se da neće pogriješiti pri odabiru sljedećeg kluba. Pokazao je što može osvojivši tri naslova s dva velika kluba, a u Frankfurtu je dokazao i to da zna kako raditi s mladim igračima i razvijati njihov potencijal. Budući da Borussia ima jako puno mladih i darovitih nogometaša, čini se da je Kovač savršen za taj klub”, kazao je i dodao kako ga pri odluci ne bi trebalo voditi srce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dao mu savjet

“Mislim da ne bi bilo dobro da prihvati ponudu Herthe samo zato što ga uz taj klub veže srce, ili da pomaže nekome jer je povezan za taj klub. To obično ne završi dobro", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stepanović trenersko ime u toj zemlji stvorio je oka u Eintrachtu. Vodio je i Bayer Leverkusen te brojne druge klubove među kojima su Athletic Bilbao i grčki AEK. Trenersku karijeru okončao je na klupi Radničkog iz Niša 2014. godine.

Nedavno je, inače, objavljeno da bi američki nogometni trener JesseMarsch (46), koji trenutno vodi austrijski RB Salzburg, mogao bi preuzeti Borussiju Dortmund ako kormilo kluba napusti sadašnji trener Lucien Favre. Marsch je prošle sezone bio pomoćnik Ralfu Rangnicku u Leipzigu, a ove sezone vodi RB Salzburg s kojim je nedavno osvojio austrijski kup.

Također, pod njegovom paskom procvao je norveški napadač 19-godišnji Erling Braut Haaland, koji je u jesenskom dijelu sezone za RB Salzburg zabio 28 golova u 22 utakmice, a odličnu golgetersku formu zadržao je i u Borussiji Dortmund, u koju je prešao u zimskom prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo