UGLEDNI ŠPANJOLSKI LIST DIVLJA ZBOG MODRIĆA: /

'Zar Hrvat zaista nije vrijedan novog ugovora?'

Image
Foto: Profimedia

Vatreni igrao kao u najboljim danima

5.10.2020.
8:24
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida su u susretu četvrtog kola na gostovanju pobijedili Levante s 2-0. Pobjedu aktualnom španjolskom prvaku donijeli su Vinicius Junior (16) i Karim Benzema (90+5). Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real do 89. minute.

Hrvat je svojim nastupom oduševio kritičare pa se španjolska Marca u jednom tekstu objavljenom na portalu pita ’Zar Modrić zaista nije vrijedan novog ugovora?’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrao je izvanrednu utakmicu. Hrvat je bio jedan od najboljih igrača Reala uz Viniciusa, Benzemu i Courtoisa. Diktirao je tempo i skoro se upisao u strijelce. Modrić je sve napravio na travnjaku protiv Levantea i na njemu se nije vidjelo da je riječ o veteranu s 35 godina na leđima", navodi Marca.

Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Luka Modric of Real Madrid C.F Real Sociedad v Real Madrid, LaLiga Santander, date 2. Football, Reale Arena Stadium, San Sebastian, Spain - 20 SEPT 2020,Image: 558944771, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no

"Sudjelovao je kod prvog gola, pomogao je momčadi držati visoki pritisak i asistirao je Ramosu za gol, koji je kasnije poništen", napominje Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je poznato, Modriću istječe ugovor idućeg ljeta te je i dalje neizvjesno hoće li mu kub ponuditi jednogodišnje produženje ili će Vatreni napustiti Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo